Στον εισαγγελέα ο 33χρονος φερόμενος ως δράστης βιασμού στα Ανώγεια

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου πέρασε στις 19.25 το απόγευμα της Δευτέρας ο 33χρονος κτηνοτρόφος από τα Ανώγεια, που αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμού σε βάρος μιας 32χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη νέα γυναίκα, διαπίστωσε ότι υπάρχουν ενδείξεις και πάρα φύση βιασμού της. Το θύμα, που είχε έρθει στην Κρήτη για διακοπές με τον σύντροφο της κατέθεσε το πρωί στις αστυνομικές αρχές Ηρακλείου. Από την πλευρά του ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε βίαιος, αλλά ότι η ερωτική συνεύρεση ήταν συναινετική και για αυτό τον λόγο δεν εγκατέλειψε την 32χρονη, αλλά αντίθετα παρέμεινε στο Κέντρο Υγείας.

Η κοπέλα είχε πάει το βράδυ του Σαββάτου με τον σύντροφο της στα Ανώγεια για να παρακολουθήσει μια μουσική εκδήλωση. Στη συνέχεια έκαναν παρέα με τον φερόμενο ως δράστης και έναν φίλο του. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, ο 33χρονος τη μέθυσε με δόλο. Γύρω στις 4.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 33χρονος προθυμοποιήθηκε να τη μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, για να της παρασχεθεί ιατρική βοήθεια. Όταν η γυναίκα έφτασε στο Κέντρο Υγείας, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν φορούσε εσώρουχο και ότι υπήρχε σεξουαλική πράξη σε βάρος της, ενημερώνοντας άμεσα την αστυνομία.

Στη συνέχεια, η 32χρονη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Έξω από το δικαστικό Μέγαρο, συγκεντρωμένοι πολίτες φώναξαν συνθήματα κατά της βίας σε βάρος των γυναικών. Ο φερόμενος ως δράστης αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!