Συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες TV παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια μίλησε για την σχέση της με τους συνεργάτες της και συγκεκριμένα με τον Δήμο Βερύκιο.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Είμαστε σαν το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής που λέει και ο Θέμης για να με πειράξει, πολλές φορές. Κάθε μέρα βιώνουμε και μια άλλη φάση. Είμαστε πολύ αγαπημένοι, έχουμε μια έντονη σχέση. Είναι χειμαρρώδης, έχει κάποια ξεσπάσματα, αλλά το απολαμβάνουμε αυτό που έχουμε και οι δύο. Θα ήταν πολύ βαρετό να έχουμε μια comme il faut σχέση. Πολλές φορές τον πειράζω παραπάνω, έτσι ώστε να τον παρασύρω να εκνευριστεί λίγο παραπάνω και αντίστοιχα και εκείνος με δοκιμάζει. Αλλά νομίζω και οι δύο από επιλογή μας έχουμε αυτή τη σχέση. Θα μπορούσαμε να έχουμε μια αποστειρωμένη τηλεοπτική επαφή, αλλά αυτό δεν θα άρεσε σε κανέναν από τους δυο μας».

Τέλος, ανέφερε πως με όλη την ομάδα έχουν μια καλή σχέση και γι’ αυτό περνούν καλά: «Πραγματικά, είμαστε πολύ καλά και νομίζω ότι σε μια τέτοια εκπομπή, εάν δεν ήμασταν, θα φαινόταν. Δεν θα μπορούσαμε να κοροϊδέψουμε τον τηλεθεατή. Κάποια στιγμή μπορεί κάποιος να είναι πιο πεσμένος λόγω προσωπικών και το καταλαβαίνουμε όλοι. Φαντάσου να είσαι κάθε μέρα τρεις ώρες ζωντανά στον αέρα. Ε, δεν κρύβεται, είναι διάφανο το γυαλί. Δεν χρειάζεται καν να το πω. Είμαστε πολύ καλά και αυτό το ξέρουν όλοι»