Σοκ σε καλλιστεία: Μοντέλο έπαθε ηλεκτροπληξία πάνω στη σκηνή


Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε καλλιστεία στο Μεξικό, όταν μοντέλο έπαθε ηλεκτροπληξία τη στιγμή που βρισκόταν στη σκηνή για τον διαγωνισμό Miss Sahuayo 2022.

Η 22χρονη Andrea Granados Victor έπαθε ηλεκτροπληξία τη στιγμή που άγγιξε το μικρόφωνο ενώ είχε ανέβει στη σκηνή.

Το νεαρό μοντέλο φαίνεται να προσπαθεί να πετάξει το μικρόφωνο, κάνοντας βήματα προς τα πίσω. Καταλήγει να καταρρέει στην πασαρέλα.

Viral το βίντεο από τα καλλιστεία

«Παθαίνει ηλεκτροπληξία, παθαίνει ηλεκτροπληξία» ακούγεται να φωνάζουν.

Στη σκηνή έτρεξαν αμέσως άνθρωποι της διοργάνωσης για να βοηθήσουν το 22χρονο μοντέλο να σηκωθεί και να απομακρυνθεί από τη σκηνή. Τα πλάνα από το τρομακτικό συμβάν δεν άργησαν να γίνουν viral.

«Ήμασταν σε live σύνδεση όταν έπαθε ηλεκτροσόκ», δήλωσε νεαρή διαγωνιζόμενη που έπαιρνε μέρος στα καλλιστεία. Πριν ακόμα ξεκινήσει ο διαγωνισμός για τα καλλιστεία ομορφιάς, πολλοί χρήστες στα social media επέκριναν τους διοργανωτές για τα μέτρα ασφαλείας και την κακή προετοιμασία.

Αφού σταμάτησε για λίγη ώρα ο διαγωνισμός για τα καλλιστεία, η 22χρονη Andrea Granados Victor επέστρεψε στη σκηνή για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της. Καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

«Επέστρεψα επαναφορτισμένη, κυριολεκτικά», είπε χιουμοριστικά. Το νεαρό μοντέλο, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, υπέστη εγκαύματα στο χέρι με το οποίο έπιασε το μικρόφωνο.

«Δόξα τω Θεώ, όλα είναι καλά», πρόσθεσε το νεαρό μοντέλο, ενώ το κοινό τη χειροκροτούσε. «Μετά από κάποιες ιατρικές εξετάσεις, μπορώ να πω ότι αισθάνομαι καλά. Δόξα τω Θεό, δεν έπαθε κάτι περισσότερο από το έγκαυμα».

πηγή: in.gr

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!