Σεξ | Όσο πιο οικείο, τόσο πιο καυτό!

Άλλοι το προτιμούν γλυκό και αισθησιακό κι άλλοι το προτιμούν άγριο και περιπετειώδες -ο λόγος για το σεξ. Ανάλογα με τα γούστα μας, αλλά και το τι μας βγάζει ο άλλος ο καθένας μας απολαμβάνει το σεξ διαφορετικά. Πολλοί λένε ότι το σεξ με συναισθήματα είναι το ανώτερο όλων και εδώ που τα λέμε δεν έχουν κι άδικο. Όποιο είδος σεξ και να απολαμβάνεις καλύτερα, με τα συναισθήματα η επιθυμία και η ηδονή αυξάνονται.

Όταν υπάρχει τρυφερότητα και οικειότητα ανάμεσα στους δύο αυτόματα τα σεντόνια παίρνουν φωτιά. Δεν υπάρχει καλύτερο απ’ το να νιώθεις άνετα με τον παρτενέρ σου και να ξέρεις ότι δε θα κριθείς. Επίσης, ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου και πατώντας τα μπορείτε να φτάσετε μαζί στην απόλυτη κορύφωση. Όταν έχουμε σεξουαλική επαφή με κάποιον που τον νοιαζόμαστε πραγματικά, οι ενδορφίνες που διέρχονται απ’ το σώμα μας μπορούν ν’ αλλάξουν τον τρόπο που αισθανόμαστε γι’ αυτό το άτομο, συνδέοντάς μας συναισθηματικά με πιο βαθύ τρόπο. Δεν είναι μια υποτιθέμενη σύνδεση, είναι κάτι το αυθεντικό και ουσιαστικό.

«Το να κάνεις έρωτα είναι μια τέχνη, που αποτελείται από δύο ανθρώπους με βαθιά συναισθήματα και σύνδεση μεταξύ τους», λέει η ειδικός σχέσεων Ana Weber. Και είναι η αλήθεια, αφού μ’ αυτόν τον τρόπο συνδεόμαστε πραγματικά με τον άλλο. Στον τρυφερό έρωτα δε γίνεται τίποτα εγωιστικά, αλλά γίνεται για την απόλαυση και των δύο. Και οι δύο νοιάζονται να ικανοποιηθεί, τόσο ο σύντροφός τους όσο κι ο ίδιος τους ο εαυτός.

Οι ανάσες ενώνονται και γίνονται όλο και πιο βαριές, τα κορμιά λιώνουν το ένα πάνω στο άλλο, ενώ οι δύο γίνονται ένα. Με βραχνή και τρεμάμενη φωνή ψιθυρίζει ο ένας στο αυτί του άλλου ερωτόλογα που ανατριχιάζουν τα κορμιά τους. Κοιτάζονται στα μάτια που αγαπούν και δεν αργούν να τελειώσουν. Πόσο ν’ αντέξει κανείς μ’ αυτήν την ένταση; Θα υπάρξουν όμως πολλές φορές ακόμη μέσα στη μέρα, γιατί οι ερωτευμένοι δε χορταίνουν ο ένας τον άλλο.

Η Weber είπε ότι το ρομαντικό σεξ, ο έρωτας δηλαδή, δρα ως γέφυρα μεταξύ δύο ανθρώπων. Βοηθά στη δημιουργία μιας αιώνιας σχέσης μεταξύ τους και στην ενίσχυση του δεσμού τους. Προσθέτει μια αίσθηση ασφάλειας κι ανιδιοτέλειας, αισθανόμαστε τη σεξουαλική κορύφωση στο μέγιστο και την αίσθηση ότι ο κόσμος είναι μεγάλος και μας ανήκει. Είναι μια μικρή ψευδαίσθηση και μια πραγματικότητα που όλοι  θέλουμε να ζήσουμε.

Πειραματίσου όσο θέλεις! Όσα προχωρημένα παιχνίδια και να φέρεις στο κρεβάτι σου, αν δεν υπάρχει πάθος και συναίσθημα δε θα πετύχεις τίποτα. Στο σεξ, όπως και στον έρωτα, δε φτάνει απλώς να κάνεις τις σωστές κινήσεις, πρέπει να τις νιώθεις κιόλας -εκεί είναι η διαφορά. Να μη δείχνεις ότι βαριέσαι και το κάνεις απλά έτσι για να σου το ανταποδώσει.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: klik.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!