Ραφαήλ Χατζημιχαήλ – Φίλησέ Με

Ραφαήλ Χατζημιχαήλ Φίλησέ Με

Το “Φίλησε Με” είναι ένα medium tempo αισθησιακό dance pop κομμάτι, που περιγράφει τον χορό ενός άντρα και μιας γυναίκας, απο την οποία ζητάει, όπως μας λέει και ο τίτλος, ένα φιλί. Κυκλοφορεί από την Heaven.

Λίγα λόγια για τον Ραφαήλ Χατζημιχαήλ
Ο νεαρός καλλιτέχνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό, είναι πτυχιούχος μουσικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και έχει κάνει μεταπτυχιακό σαν τραγουδοποιός και μουσικός παραγωγός στο University of South Wales στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όταν ήταν έξι χρονών είχε την ατυχία να περάσει από οξεία ωτίτιδα η οποία κατέστρεψε εντελώς το αριστερό του τύμπανο και τον άφησε με μόνο 40% ακοή από το δεξί.

Παρόλα αυτά ήξερε από μικρός ότι ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι σολίστ της Παγκύπριας Χορωδίας Καλλιτεχνών και ερμηνεύει Θεοδωράκη και Χατζηδάκη με τη συνοδεία της Χορωδίας, ενώ παράλληλα εργάζεται και σαν δάσκαλος μουσικής σε κάποια ωδεία. Όπως ένας αθλητής με αναπηρία, έτσι και αυτός, όντας μουσικός με ακουστικά προβλήματα, συνεχίζει να αγωνίζεται καθημερινά για αυτό που αγαπάει και δίνει νόημα στη ζωή του, που δεν είναι άλλο από τη μουσική.

Είναι όπως μας λέει επηρεασμένος από καλλιτέχνες όπως ο συμπατριώτης του Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο μεγάλος Αντώνης Βαρδής, ο Sting, o Craig David κ.α, ενώ έμαθε από τις σπουδές του να παρατηρεί και να ψάχνει στα top charts για έμπνευση.

Αν σας αρέσει η μουσική με στοιχεία ποπ, ποπ ροκ και alternative με spicy μελωδίες τότε αξίζει να ακούσετε τη μουσική του.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!