Πώς να προγραμματίζετε το σεξ χωρίς να “σκοτώσετε” το ρομαντισμό (σας)!

Από τη στιγμή που ξεκινάτε να έχετε σχέση και αρχίζετε να μπαίνετε σε μία ρουτίνα με το σύντροφο σας , οι λέξεις “ημερολόγιο” και “πρόγραμμα” τείνουν να εξαλείφονται σταδιακά. Μάλλον δεν ακούγεται πολύ σέξι, αλλά οι περισσότεροι από εμάς είναι πολυάσχολοι και ζουν σε αρκετά γρήγορους ρυθμούς. Συμπέρασμα; Εάν δεν αφιερώσετε χρόνο για να προγραμματίσετε το πότε θα κάνετε σεξ, εν τέλει μπορεί και να μην κάνετε!

 

Σας έχω νέα. Όλοι προγραμματίζουμε το σεξ. Και φυσικά το κάνουμε κι όταν βγαίνουμε για ραντεβού με την ελπίδα ότι η νύχτα θα τελειώσει σε ζεστό έρωτα.

Οι περισσότεροι από εμάς σταματάμε να βρίσκουμε χρόνο για σεξ αμέσως μόλις αρχίσουμε να ανοιγόμαστε πολύ ο ένας μπροστά στον άλλο (να κατουράμε με την πόρτα ανοιχτή, να εξωτερικεύουμε τις φυσικές μας ανάγκες, να μιλάμε λες κι είμαστε φιλαράκια…). Έχοντας έναν σύντροφο σημαίνει ότι υπάρχει πάντα κάποιος εκεί όταν-να το πούμε απλά και όμορφα – καυλώνουμε ή γενικά έχουμε ορέξεις. Αλλά αυτή η ζεστή οικειότητα έρχεται με ένα μειονέκτημα: Είναι εύκολο να θεωρήσουμε δεδομένο το σύντροφο μας εάν πιστεύουμε ότι θα είναι πάντα εκεί για μας. Όταν προκύπτουν ευκαιρίες δικτύωσης, οικογενειακές υποχρεώσεις και σχέδια με τους φίλους μας, μερικές φορές είναι εύκολο να πούμε “ναι” σε όλα τα άλλα και να ξεχάσουμε το χρόνο που θα περάσουμε με το σύντροφο μας στο κρεβάτι. Ενώ αυτό το επίπεδο εμπιστοσύνης και ασφάλειας είναι ζωτικής σημασίας για μια σοβαρή και μακροχρόνια σχέση, οι σχέσεις αξίζουν μια μεγαλύτερη επένδυση στο χρόνο, στην αξιοποίηση του από τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία μέχρι το σεξ.

 

 

03_2018_scheduledsex_style_3x2.gif

 

 

Χρειάζεται ο σύντροφος σας να σας αισθάνεται ότι είναι (και να είναι όσο πιο πολύ γίνεται) προτεραιότητα σας. .

Θυμάστε τις πρώτες μέρες της σχέσης σας; Θα γράφατε τον εραστή σας με το ερώτημα ποιο είναι το πρόγραμμά του όπως την επόμενη εβδομάδα, γιατί θέλετε να βγείτε για δείπνο. Και έχω την υποψία ότι για να σιγουρευτείτε ότι επειδή δε θέλατε να το ρισκάρετε, σημειώσατε κάπου την ημερομηνία αυτή στο ημερολόγιό σας.

Οι πολυγαμικοί άνθρωποι (polyamorous people) “ορκίζονται” πάνω στο Google Calendar. Η διαχείριση του χρόνου γίνεται αναμφισβήτητα ένα θέμα πολύ πιο έντονο και πιεστικό όταν έχετε πολλούς συντρόφους – ωστόσο υπάρχει μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε από μια poly οικογένεια με μοναδικό σκοπό να οργανώσει τη ζωή και το σεξ που αυτή “συμπεριλαμβάνει”. Μπορεί να είστε σε μια πολύ σοβαρή και μονογαμική σχέση, σκεφτόμενος, “Δεν είμαι πολυγαμικός. Δεν έχω κάνει καν τρίο ποτέ μου. “Δίκαιη, αλλά ακόμα και αν βρίσκεστε σε μονογαμική σχέση, μπορείτε να μάθετε κάποια πράγματα για την πολυγαμία.

Σίγουρα, κοιμάστε μόνο με τους ανθρώπους που είμαστε ερωτευμένοι. Αλλά εσείς έχει ένα αφεντικό που απαιτεί την προσοχή σας, συνεργάτες που θέλουν να πίνουν μπύρες μαζί σας μετά τη δουλειά, οικογένεια που χρειάζεται να είστε παρών και single φίλους που θέλουν να περάσετε το βράδυ του Σαββάτου μαζί βοηθώντας τους να βρουν οι ίδιοι ερωτικό σύντροφο.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: sportygossip.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!