Πώς να ξεπεράσεις κάποιον που είναι τέλειος στο σεξ

Ο έρωτας σας χτύπησε ξανά την πόρτα και εκεί που δεν είχατε κανένα απολύτως ενδιαφέρον στη ζωή σας, θεωρείτε και πιστεύετε ότι βρήκατε τον άνθρωπο που θα μοιραστείτε μαζί του συναισθήματα αγάπης και θα ζήσετε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές.

Είναι δοτικός, ευαίσθητος, ρομαντικός, ευγενικός, καλοσυνάτος, γλυκός, όμορφος. Μοιάζει να έχει κοινά ενδιαφέροντα μαζί σας. Δείχνει κατανόηση και αλληλοσεβασμό. Είναι κάτι σαν τον πρίγκιπα που πάντοτε ονειρευόσασταν. Σας ικανοποιεί στους περισσότερους τομείς, μα πάνω από όλα έχει τις καλύτερες επιδόσεις που έχετε συναντήσει ποτέ στο σεξ!

Πόσο σημαντική είναι άραγε η σεξουαλική επαφή σε μια σχέση;

Αυτό είναι ένα ερώτημα που μάλλον γεννήθηκε και σε εσάς, όταν αρχίσατε να τον αποθεώνετε στο μυαλό σας. Μπορεί να μην υπάρχει ποσοτική ή αριθμητική απάντηση που θα σας λύσει την απορία, όμως σίγουρα το σεξ και η εικόνα της σεξουαλικής ζωής σας με το άλλο σας μισό, επηρεάζουν την ποιότητα της σχέσης και μάλιστα, υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες ένα ζευγάρι παραμένει μαζί γιατί νιώθει εξάρτηση από αυτόν και μόνο τον παράγοντα.

Ενώ άλλες φορές, όταν το ζευγάρι αποφασίζει να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους, οι δύο σύντροφοι μπορεί να αδυνατούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον εξαιτίας αυτού του παράγοντα και της ανασφάλειας που τους δημιουργεί η τελειότητα της μεταξύ τους σεξουαλικής επαφής: ότι δηλαδή δεν θα μπορέσουν ποτέ ξανά να βρουν έναν άνθρωπο με τον οποίο να ενωθούν τόσο απόλυτα ψυχικά και σωματικά.

Αν βρίσκεστε στην ίδια κατάσταση, αυτή του χωρισμού, τότε οι παρακάτω συμβουλές θα σας φανούν χρήσιμες για να το ξεπεράσετε.

Διαχωρίστε το σεξ από την αγάπη

Αναρωτηθήκατε ποτέ, αν θα μπορούσατε να συνυπάρξετε με τον ίδιο άνθρωπο, στην περίπτωση που σας έλεγε ότι δεν θα κάνετε ποτέ ξανά σεξ μαζί του, παρά μόνο θα διατηρείτε μια όμορφη σχέση; Το σεξ και η αγάπη είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Αν σας ζητούσε να απέχετε μια για πάντα από το ερωτικό κομμάτι, τότε μάλλον δεν θα επιλέγατε να συνεχίσετε μαζί του, καθώς δεν θα αισθανόσασταν τον ενθουσιασμό του έρωτα ούτε και την έλξη. Το σεξ λοιπόν δεν αρκεί για να κρατήσει τις βάσεις μιας σχέσης, οι οποίες πρέπει να χαρακτηρίζονται από σεβασμό, καλή επικοινωνία, χιούμορ και άλλα στοιχεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!