Πώς να δίνετε το τέλειο φιλί στο στόμα


Ένα φιλί μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε τα πάντα, ή μπορεί να σας κάνει να μην αισθανθείτε απολύτως τίποτα.

Ως εκ τούτου, ο σκοπός της φιλιού είναι να σας βοηθήσει να καταλάβετε πόσο αρέσετε σε κάποιον ή πόσο εκείνος σας αρέσει. Ένα φιλί μπορεί να κάνει μια σχέση πιο δυνατή ή και να τη διαλύσει. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να καταλάβετε αν βλέπετε τον εκάστοτε παρτενέρ σας ως φίλο και εραστή. Εδώ λοιπόν είναι τα συστατικά για το τέλειο φιλί!

Φρέσκια αναπνοή

Το λέει και η κοινή λογική, αλλά πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν κακή αναπνοή. Η κακή αναπνοή όμως μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε, ακόμη και σε εσάς! Φροντίστε λοιπόν να βουρτσίζετε καθημερινά τα δοντάκια και να κρατάτε την αναπνοή σας δροσερή. Δεν έχει σημασία πόσο καλός/καλή είσαι στα φιλιά, η κακή αναπνοή, θα καταστρέψει τα πάντα.

Φτιάξτε ατμόσφαιρα

Είτε πρόκειται να το δώσετε στο τέλος του πρώτου ραντεβού είτε στο τρίτο ραντεβού ή μετά από πολύ καιρό, η αναμονή δημιουργεί την ένταση και την ένταση μπορείτε να την διώξετε μόνο με ένα δυνατό φιλί. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε κουράσει το άλλο άτομo ούτε όμως και να δείξετε ότι είστε βιαστικός/βιαστική. Το φιλί πρέπει να δοθεί την κατάλληλη στιγμή.

Παίξτε με τα μάτια

Όταν πάτε να δώσετε ένα φιλί, είναι αυτονόητο ότι δεν μπορείτε να μιλήσετε, οπότε γιατί να μην επενδύσετε στην επαφή με τα μάτια; Φροντίστε λοιπόν λίγο πριν ενωθούν τα χείλη σας να «μιλάτε» με τα μάτια αλλά να τα έχετε κλειστά κατά τη διάρκεια του φιλιού. Αυτό επειδή είναι λίγο ανατριχιαστικό να τα έχει ανοιχτά ένας από τους δύο συντρόφους και μπορεί να αποσπάσει την προσοχή.

Μην προσπαθήσετε να το ελέγξετε, αφήστε το να σας συνεπάρει

Ένα καλό φιλί είναι ισχυρό, οπότε θα πρέπει να το αφήσετε να σας συνεπάρει. Η μαγεία της στιγμής θα χαλάσει αν προσπαθήσετε να το ελέγξετε.

Φιλήστε ανθρώπους που πραγματικά σας ιντριγκάρουν

Όλοι αισθανόμαστε ένοχοι για ανθρώπους που έχουμε φιλήσει χωρίς ουσιαστικά να το θέλουμε: ίσως λόγω μέθης, μιας στιγμής αδυναμίας κλπ. Αν πάντως φιλάτε ανθρώπους που πραγματικά επιθυμείτε, αυτά τα φιλιά θα είναι και τα καλύτερα. Από την άλλη πλευρά υπάρχει και η άποψη ότι με τη πρακτική μαθαίνει κανείς!

Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε

Το φιλί είναι μια ομαδική προσπάθεια. Σε καμιά περίπτωση μην φιλήσετε κάποιον για πρώτη φορά επιθετικά ή προσπαθώντας να αναλάβετε τον έλεγχο. Νιώστε τις τάσεις του και προχωρήσετε μαζί.

Προσέξτε τη γλώσσα σας

Η χρήση της γλώσσας μπορεί να είναι τέλεια ή φρικτή εμπειρία! Θυμηθείτε, είναι ένα φιλί, κι όχι μια επίθεση. Άλλωστε κανείς δεν θέλει να δεχτεί επίθεση από …μια γλώσσα ή να γεμίσει με τη γλώσσα του το στόμα κάποιου άλλου. Αλλά αν μάθετε να την χρησιμοποιείτε σωστά και με μέτρο, τότε θα είναι και τα φιλιά σας αξέχαστα.

Να είστε αυθόρμητοι

Το αυθόρμητο φιλί είναι υπέροχο! Δώστε αυτό το δώρο σε κάποιον που επιθυμείτε εκεί που δεν το περιμένει.

Δώστε προσοχή στο περιβάλλον

Είτε πρόκειται για το φως των κεριών είτε για μια σκηνή κάτω από τα αστέρια, στη θάλασσα ή κατά τη διάρκεια μιας ξαφνικής καταιγίδας, το περιβάλλον κάνει ένα φιλί ενδιαφέρον. Επειδή τα μάτια σας είναι κλειστά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου κατά τη διάρκεια ενός φιλιού, θα ακούσετε και θα νιώσετε τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας με μεγαλύτερη σαφήνεια.

Ελέγξτε το σάλιο σας

Βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε το σάλιο όπως και τη γλώσσα. Μην επιτρέψετε να δημιουργηθεί ένα ποταμάκι κάτω από το πηγούνι σας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!