Πώς να απολαμβάνεις περισσότερο το σεξ

Μη σκέφτεσαι να πετύχεις την καλύτερη τεχνική. Το σεξ δεν σχετίζεται με το τι κάνεις, αλλά με το πώς νιώθεις. Όποια τεχνική κι αν μάθεις, αυτό που μεταφέρεται στον άλλο, είναι αυτό που νιώθεις.

2.Εμπιστεύσου την ερωτική νοημοσύνη σου (Erotic Intelligence)

Το νέο είδος νοημοσύνης είναι η ερωτική νοημοσύνη. Η ερωτική νοημοσύνη μας είναι  εκείνη που καθορίζει την οικειότητα: τον βαθμό οικειότητας, τον τρόπο έκφρασής της αλλά και το άτομο που δημιουργεί αυτό το συναίσθημα. Η ερωτική νοημοσύνη υπάρχει στον καθένα από εμάς. Είναι το ένστικτο που θα μας δείξει πότε να βάλουμε το όριο, πόσο να αφεθούμε και πότε να κάνουμε πίσω. Όσο περισσότερο την εμπιστευόμαστε, τόσο πιο πολύ θα απολαύουμε την ερωτική πράξη.

3.Μη σκέφτεσαι, αλλά νιώσε

Πολλά άτομα παρατηρούν την πράξη σα να μην συμμετέχουν σε εκεί νη, σαν θεατές. Άλλοι, αγχώνονται τόσο για την εικόνα τους, κάτι που τους οδηγεί στο να σκέφτονται πως θα πρέπει να σταθούν ώστε να μην εκτεθούν στον ερωτικό τους σύντροφο. Άλλοι, σκέφτονται το αν αποδίδουν και αμφισβητούν τις σεξουαλικές τους επιδόσεις. Κάποιοι δεν σκέφτονται καθόλου το σεξ, αλλά το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας. Ό, τι κι αν υπάρχει στο μυαλό, δε βοηθά την απόλαυση. Επιστράτευσε τις αισθήσεις και το συναίσθημα, παρά τη λογική και την ανάλυση. Προσπάθησε να αφεθείς  στη στιγμή, να δείχνεις τι σου αρέσει και φυσικά και το αντίθετο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!