Πότε μπορείς να χαρακτηρίσεις μια σχέση ιδανική


Ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που κάνουν μια σχέση να ανθίσει και να διαρκέσει στο χρόνο. Οι relationships guru απαντούν:

1. H καλοσύνη

Η ευγένεια και οι καλοί τρόποι συμπεριφοράς πάντα ελκύουν το αντίθετο φύλο, δεν είναι όμως αυτονόητα. Ξεκινήστε δουλεύοντας πρώτα με τον εαυτό σας.

2. Το γιν και το γιαν

Η ισορροπία είναι ζωτική για να ανθίσει μια σχέση. Να έχετε πάντα στο νου σας τη λέξη rock-star, δηλαδή βράχος και αστέρι. Ο βράχος είναι σταθερός και αφήνει πάντα το αστέρι να λάμψει.

3. Να μοιράζεστε τις ίδιες αξίες

Δεν αρκεί να έχετε τα ίδια χόμπι ή να ταιριάζετε εμφανισιακά. Το σημαντικό είναι να αντιμετωπίζετε το μέλλον με τον ίδιο τρόπο, για παράδειγμα να ενδιαφέρεστε και οι δύο για τη δημιουργία οικογένειας και όχι μόνο ο ένας.

4. Να έχει ένα πάθος

Δεν σημαίνει πως κάποιος πρέπει να ενδιαφέρεται μόνο για την καριέρα του. Ρωτήστε τον σύντροφό σας ποιο είναι το κίνητρο που τον κάνει να ξυπνά κάθε πρωί και ακούστε την απάντησή του.

5. Να σας αρέσει ο ίδιος τρόπος διακοπών

Σας αρέσουν τα πολυτελή εστιατόρια ενώ ο αγαπημένος σας προτιμά το κάμπινγκ; Είναι σημαντικό να ξέρετε πως περνά τον ελεύθερο χρόνο του κάποιος μετά τη δουλειά του και να μπορείτε να βρείτε το χώρο σας μέσα σε αυτόν.

πηγή: tromaktiko.gr

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!