Πόσο σεξ θα κάνεις στη ζωή σου;

H ζωή είναι μικρή και οι ρυθμοί της καθημερινότητας την κάνουν να περνά ακόμα πιο γρήγορα. Αφιερώνουμε πολύ χρόνο σε πράγματα που πολλές φορές δεν μας προσφέρουν καμία ευχαρίστηση. Ρουτίνα και πάλι ρουτίνα. Το σεξ, για τους περισσότερους, λειτουργεί σαν ένα διάλειμμα από όλα.

Ενα διάλειμμα που έχει μικρή διάρκεια μέσα στην ημέρα συγκριτικά με την διάρκεια άλλων καθημερινών μας δραστηριοτήτων. Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά έρευνα που πραγματοποίηθηκε.

Εχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο σεξ κάνετε κατά τη διάρκεια της ζωής σας ή αν αυτό τελικά είναι επαρκές; Στατιστικά δεδομένα που προέκυψαν βάσει έρευνας δίνουν απαντήσεις και ίσως αυτές να μην είναι αυτές που περιμένουμε. Η πραγματική εικόνα της ερωτικής ζωής του μέσου ανθρώπου σήμερα δείχνει ότι το σεξ είναι σε δεύτερη μοίρα.

Ερευνα σε δείγμα 2.000 ανδρών και γυναικών (διεξήχθη από την εταιρία ερευνών Mintel στην Βρετανία) – σύμφωνα με το Independent- δείχνει ότι στο σεξ δεν δίνεται μεγάλη προτεραιότητα καθημερινά.

Οι ερωτηθέντες απάντησαν με ειλικρίνεια και σαφήνεια και αυτό κάνει την έρευνα που διεξήχθη αρκετά αξιόπιστη. Ποια τα πορίσματά της;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!