Προσοχή | Αυτά είναι τα 4 πράγματα που απαγορεύεται να κάνεις κατά τη διάρκεια του σεξ

Λένε ότι στον έρωτα και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται. Κι αν με το δεύτερο δε θέλω να έχω καμία ιδιαίτερη σχέση, για το πρώτο οφείλω να σου πω ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς. Διότι μπορεί στο παιχνίδι της διεκδίκησης να είναι θεμιτό να… κρύβεις άσσο στο μανίκι, όταν έρχεται στο προσκήνιο το σεξ, το θέμα αλλάζει λιγάκι. Ναι φίλη μου. Υπάρχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα τα οποία καλό θα ήταν να μην κάνεις κατά τη διάρκεια του σεξ. Σε περίπτωση φυσικά που θέλεις να ξανακάνεις…

 

  • Να κλάψεις: Είτε είναι από συναισθηματική φόρτιση, είτε από έρωτα, είτε από υπέρτατη ηδονή, σε ξορκίζουμε, μην κλάψεις, ή τουλάχιστον όχι αν δεν ξέρεις και πολύ καλά τον άλλο. Οι άντρες μπροστά σε μία… κλαίουσα γυναίκα, νιώθουν τεράστια αμηχανία την οποία πιθανότατα εμείς να μην μπορούμε να αντιληφθούμε, αλλά μπορούμε να την δούμε στα απελπισμένα και γεμάτα τρόμο βλέμματα που μας ρίχνει ακόμα και ο αδερφός μας την ώρα που κλαίμε! Ε φαντάσου λοιπόν να αρχίσεις να κλαψουρίζεις την ώρα που εκείνος σε έχει στα τέσσερα και το παίζει επιβήτορας! Και καλά, ας πούμε ότι δάκρυσες, αν σε ρωτήσει ποιος είναι ο λόγος τι θα απαντήσεις; Προσοχή λοιπόν και αν δεν μπορείτε να κρατηθείτε τρέξτε στο μπάνιο! Σπάστε και τίποτα έτσι για το εφέ του πράγματος!

 

  • Να μιλήσεις για… μωρά: Καλά αυτό αν το έχεις ήδη κάνει, έχεις βέβαια ένα ελαφρυντικό γιατί δεν μας συμβουλεύτηκες προηγουμένως, αλλά όπως και να χει, είσαι άξια της μοίρας σου! Κάτσε και σκέψου το πολύ προφανές: Ποιος άντρας θέλει, την ώρα που έχει μία γυναίκα γυμνή μπροστά του, την οποία φυσικά θέλει και ποθεί να σκεφτεί οικογένειες και παιδιά; Την ώρα εκείνη λοιπόν, δεν σε βλέπει σαν μάνα των παιδιών του αλλά σαν κάτι άλλο που καλύτερα να μην αναφέρουμε. Εσένα δηλαδή πώς θα σου φαινόταν αν την ώρα που έκανες τα μαγικά σου και ένιωθες τουλάχιστον ιέρεια του σεξ, να σου μιλούσε για την μαμά του; Σίγουρα όχι και ό, τι καλύτερο!

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!