Προκαταρκτικά για ακόμα καλύτερο σεξ!

Μπορεί να μην έχουμε πάντα τον χρόνο να τα κάνουμε όλα όπως θέλουμε πριν ή κατά τη διάρκεια του σεξ, όταν όμως υπάρχει αυτή η πολυτέλεια, τουλάχιστον ας τα κάνουμε σωστά. Τα πιο σέξι προκαταρκτικά που θα δείτε στη συνέχεια, θα «ανεβάσουν» τον σύντροφό σας αλλά και εσάς και έτσι θα σκηνοθετήσετε τις δικές σας «9,5 εβδομάδες».

1. Αρχίστε πριν καν βρεθείτε

Λίγο πριν φύγει απ’ τη δουλειά (για να μην τον ταλαιπωρήσετε πολύ τον άνθρωπο!), στείλτε του ένα πονηρό μήνυμα στο κινητό, κάνοντας σαφείς τις προθέσεις σας. Βάλτε τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την ερωτική σας διάθεση να δουλέψουν και νιώστε ελεύθερη να του πείτε τι θέλετε να του κάνετε και να σας κάνει. Εμπνευστείτε από παλαιότερο άρθρο μας με τις πιο καυτές ερωτικές φράσεις. Κανόνας: αφήστε στην άκρη τις ντροπές.

2. «Παίξτε» με τον εαυτό σας

Θα ασχοληθείτε και με τον σύντροφό σας αλλά πρώτα θα τον ταλαιπωρήσετε, παίζοντας με τον εαυτό σας. Απαρνηθείτε ακόμα και τα πιο σέξι εσώρουχά σας και αγγιχτείτε γυμνή μπροστά του χωρίς ντροπές, φόβο και πάθος. Παράλληλα, μην τον αφήσετε να σας αγγίξει ούτε να σας φιλήσει. Οι άντρες βρίσκουν εξαιρετικά ερεθιστικό τον συνδυασμό και των δύο. Θα μας θυμηθείτε…

3. Μεταφέρετε το σκηνικό μπροστά σε έναν καθρέφτη

Ναι, ο καθρέφτης λειτουργεί για έναν περίεργο λόγο σαν αφροδισιακό. Βάλτε τα πιο σέξι εσώρουχά σας και στηθείτε και οι δύο μπροστά απ’ τον καθρέφτη. Αγγίξτε ο ένας τον άλλον, φιληθείτε παθιασμένα και αφήστε τον να σας γδύσει και να εξερευνήσει το σώμα σας με τα δάχτυλά του ενώ σας βλέπει και στον καθρέφτη. Είναι ένα είδος δικού σας αισθησιακού πορνό που θα τον απογειώσει.

 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: mama365.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!