Που «ταξιδεύουν» οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ;

Πάρτε βαθιά ανάσα διότι η έρευνα αυτή θα σας σοκάρει και θα σας κάνει να ψαχτείτε!

Σύμφωνα με έρευνα που έκανε βρετανική εταιρεία σεξουαλικών βοηθημάτων και άλλων αξεσουάρ, οι μισές γυναίκες φαντασιώνονται να κάνουν σεξ με έναν άλλο άνδρα, ενώ κάνουν έρωτα με τον σύντροφό τους.

Αυτό είναι κάτι που το κάνουν περισσότερο οι γυναίκες από τους άνδρες. Το 46% των γυναικών σκέφτονται άλλους άνδρες όταν κάνουν σεξ με τον σύντροφό τους, ενώ το ποσοστό για τους άντρες ανέρχεται στο 42% .

Οι φαντασιώσεις αυτές για τις περισσότερες γυναίκες, αφορούν έναν στενό φίλο ή συνάδελφο στη δουλειά. Κι όταν τελικά τους συμβαίνει αυτό, είναι πιο πιθανό να κάνουν σεξ και με εκείνον τον άνδρα σε σύγκριση με τους άνδρες που έχουν παρόμοιες φαντασιώσεις όταν κάνουν σεξ με τις συντρόφους τους.

Κάτω από το ένα τρίτο των γυναικών (30%) και το 25% των ανδρών παραδέχονται ότι έχουν κάνει σεξ τελικά με το άτομο το οποίο φαντασιώνονταν από το φιλικό τους περιβάλλον.

Το 26% των γυναικών και το 22% των ανδρών έχουν επίσης κάνει σεξ με ένα άτομο από το εργασιακό τους περιβάλλον, το οποίο φαντασιώνονταν όταν έκαναν σεξ με τον/την σύντροφό τους.

Η συγκεκριμένη έρευνα έγινε επάνω σε δείγμα 1.300 ατόμων και έδειξε επίσης ότι μία στις πέντε γυναίκες έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις με «πρωταγωνιστή» το αφεντικό τους στην δουλειά!

Το 8% των γυναικών, παραδέχεται ότι τελικά έχει κάνει τουλάχιστον μία φορά σεξ με το αφεντικό.

Η έρευνα κατέληξε ακόμη ότι το 70% των γυναικών και το 63% των ανδρών φαντασιώνονται το πώς θα ήταν το σεξ με ένα άλλο άτομο, πριν πέσουν για ύπνο. Αν και όταν αυτό συμβαίνει η νέα αυτή εμπειρία ανταποκρίνεται στις… προσδοκίες τους στο 62% των γυναικών. Αυτό σημαίνει ότι ένα 38% των γυναικών που κάνει σεξ με ένα άλλο άτομο… απογοητεύεται από την εμπειρία και το μετανιώνει.

Οι άνδρες είναι λίγο πιο εύκολο να… περάσουν καλά με μια καινούργια σεξουαλική σύντροφο την πρώτη φορά, με το 68% λέει ότι «ικανοποιήθηκαν οι προσδοκίες του» και μόνο το 32% να λέει ότι απογοητεύτηκε.

Πολλές γυναίκες αλλά και άντρες, συνηθίζουν να φαντασιώνονται προηγούμενους/ες συντρόφους τους όταν κάνουν σεξ με τον/την νυν σύντροφό τους. Για την ακρίβεια 6 στους 10 άνδρες και γυναίκες παραδέχτηκαν ότι το έχουν κάνει μερικές φορές και το 15% των ανδρών και το 14% των γυναικών λένε ότι το κάνουν συχνά!

Τέλος, το ένα τρίτο των γυναικών εξακολουθεί να έχει σεξουαλικές φαντασιώσεις για τον πρώτο του έρωτα ή το πρώτο άτομο με το οποίο έκαναν σεξ στην ζωή τους.

Όλες αυτές οι φαντασιώσεις αντιμετωπίζονται ως «αθώες» και «ακίνδυνες» για το 60% των γυναικών και το 66% των ανδρών, αλλά την ίδια στιγμή περισσότερο από το 30% και των δύο φύλων λέει ότι αν το κάνει αυτό ο/σύντροφός τους, θα αισθάνονταν σαν να τους απατούσε!

 

 

Πηγή: ifitnessbook.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!