Ποιο είναι το φυσιολογικό μέγεθος;

Ακόμα κι αν πολλές γυναίκες ισχυρίζονται ότι το μέγεθος δε μετράει, καλό είναι να ξέρουμε τι πραγματικά ισχύει!

Το μέγεθος του πέους είναι μία από τις πιο “κλασικές” πηγές ανασφάλειας και άγχους για τους άνδρες. Ανεξάρτητα από το τι διαθέτετε εκεί, αυτό προφανώς δε θεωρείται και δεν είναι ενδεικτικό του χαρακτήρα ενός ατόμου.

Ωστόσο πολλοί το αντιλαμβάνονται ως έναν από τους κυριότερους παράγοντες για τον ανδρισμό τους ή την πέραση που έχουν (ή θα μπορούσαν να έχουν). Επίσης, πόσοι άνδρες έχουν αγοράσει σπορ αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες ή σκάφη σε σχήμα φαλλού σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να προσθέσουν λίγους πόντους παραπάνω σε αυτό που λογαριάζουν ως ανδρισμό;

Ανεξάρτητα από το πόσο καλά προικισμένος είστε, γνωρίζουμε ότι σε κάποιο σημείο έχετε πάρει ένα μέτρο και υπολογίζετε ξεδιπλώσει ένα μέτρο ταινιών και κατατάξατε πόσο μεγάλος είστε κάτω από τη ζώνη. Ξέρετε πώς να μετράτε, οπότε πώς βγάζετε νόημα σε όλο αυτό;

Σύμφωνα με μια ανασκόπηση που έγινε στο King’s College του Λονδίνου και δημοσιεύτηκε στο British Journal of Urology International, το μέσο μέγεθος πέους μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο όσο νομίζετε, μια αποκάλυψη που σίγουρα θα κάνει κάθε άνδρα να αισθάνεται λίγο καλύτερα.

Οι ερευνητές διεξήγαγαν 17 μελέτες που εξέταζαν το μέγεθος του πέους περισσότερων από 15.000 ανδρών. Διαπίστωσαν ότι ο μέσος όρος πέους, από τη βάση μέχρι το το άκρο, ήταν 3,6 ίντσες (κάτι περισσότερο από 7 εκατοστά) και η περιφέρεια, μετρημένη γύρω από τη βάση ή το μέσο άξονα, ήταν 3,7 ίντσες.

Όταν αυτό είναι στητό, το μέσο μέγεθος του πέους αυξάνεται σε 5,2 ίντσες σε μήκος (12,7 εκατοστά) και 4,6 ίντσες σε περιφέρεια.

Οι άνδρες στο 95ο εκατοστημόριο που αφορά το όρθιο μήκος-που σημαίνει ότι στους 100 άνδρες, μόνο πέντε έχουν μεγαλύτερα πέη -μετρήθηκαν στις 6,3 ίντσες (15,24 εκατοστά). Οι άνδρες στο 5ο εκατοστημόριο κατά μέσο όρο περίπου 4 ίντσες. Έτσι οτιδήποτε μεταξύ περίπου 4 και 6,3 ιντσών σε στύση, θα κάλυπτε το 90% των ανδρών.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: sportygossip.com