Πέντε λόγοι που οδηγούν έναν άνδρα στην απιστία!

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορεί να κάνουν έναν άνδρα να απατήσει τη σύντροφο ή τη σύζυγό του.

Είτε αυτό αποκαλύπτεται είτε όχι, ο άνδρας πολλές φορές μετανιώνει γι’ αυτό που έκανε και δεν το επαναλαμβάνει ενώ άλλοι διατηρούν ακόμη και παράλληλες σχέσεις.Για ποιο λόγο, όμως, φτάνει ένας άνδρας ως εκεί;

Ας ρίξουμε μια ματιά στους 5 κυριότερους λόγους που ένας άνδρας είναι έτοιμος να απιστήσει:

1. Σεξ

Tο σεξ είναι πραγματικά σημαντικό για την επιβίωση της σχέσης! Αν ένας άνδρας δεν λαμβάνει σεξουαλική ικανοποίηση μέσα στο πλαίσιο της σχέσης, όπως θα το ήθελε, είτε λόγο μειωμένης συχνότητας των ερωτικών επαφών, είτε λόγο της κακής ποιότητάς τους, τότε πιθανόν θα απιστήσει.

2. Σεξουαλικό πρόβλημα

Όταν ένας άνδρας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα σεξουαλικής φύσεως, επιθυμεί να έρθει σε επαφή με μια άλλη γυναίκα, ώστε να καταλάβει εάν το πρόβλημα αφορά μόνο τις ερωτικές επαφές με τη σύζυγό του ή γενικεύεται με όλες τις σεξουαλικές παρτενέρ.

3. Απεριποίητη γυναίκα

Αν βλέπει τη σύντροφό του συνεχώς ατημέλητη και απεριποίητη, αυτό ίσως τον αποξενώσει σεξουαλικά και τον κάνει να νιώσει μεγάλη ρουτίνα στη σχέση.

4. Ζηλιάρα γυναίκα

Αν μία σύντροφος βλέπει παντού γυναίκες που κυνηγάνε τον άνδρα της, σημαίνει ότι του κάνει τη ζωή αφόρητη με σκηνές ζηλοτυπίας. Αυτό σιγά σιγά είναι πιθανόν να τον σπρώξει σε κάποια άλλη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!