Πέθανε ο σκηνοθέτης Ερρίκος Ανδρέου, σύζυγος της Νόρας Βαλσάμη


Πέθανε ο Ερρίκος Ανδρέου, ο σύζυγος της Νόρας Βαλσάμη, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στα social media. Ο σκηνοθέτης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας κι είχε μεταφερθεί τον περασμένο Αύγουστο εσπευσμένα στην Αθήνα για να υποβληθεί σε μία επέμβαση.

Ο ηθοποιός έγραψε στην δημοσίευσή του: «Καλό ταξίδι στον σπουδαίο Σκηνοθέτη τόσων μεγάλων επιτυχιών του ελληνικού κινηματογράφου και της τηλεόρασης! Κουράγιο Νόρα και Εrik»

Ο Ερρίκος Ανδρέου ήταν γεννημένος στην Αθήνα στις 15 Δεκεμβρίου 1938, μεγάλωσε στο Γιοχάνεσμπουργκ της Nότιας Aφρικής. Εκεί, σπούδασε σε αγγλοφώνο πανεπιστήμιο Ιστορία της Τέχνης και Αγγλική Λογοτεχνία και συνέχισε τις σπουδές του στο σενάριο και την σκηνοθεσία στη Μεγάλη Ακαδημία Κινηματογράφου της Ρώμης.

Στις 18 Ιουνίου 1973, παντρεύτηκε την ηθοποιό Νόρα Βαλσάμη μετά από 6 χρόνια σχέσης, την οποία είχε γνωρίσει κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι» της Φίνος Φιλμ. Έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Κωνσταντίνο-Ερρίκο Τζούνιορ.

πηγή: zappit.gr

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!