Πάνος Καλίδης: Σάλος αντιδράσεων μετά από δήλωσή του για τους ομοφυλόφιλους

Σάλος έχει ξεσπάσει από το βράδυ της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου με τις δηλώσεις που έκανε ο Πάνος Καλίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν».

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει τις κόρες του από τον γιό του ενώ μίλησε και για το θέμα της ομοφυλοφιλίας.

Δείτε παρακάτω τι δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Μεγαλώνεις διαφορετικά τις κόρες σου απ’ ότι το γιο σου;

Βέβαια. Με το γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βίντεο κλιπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον ποπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δεν θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε: «Τι κάνουν αυτοί οι δύο εκεί μπαμπά;». Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι.

Την ομοφυλοφιλία την έχεις σκεφτεί;

Μακριά από μας. Την έχω σκεφτεί, ναι.

Εννοείς μακριά από τα παιδιά σου;

Μακριά από οποιονδήποτε είναι γύρω μου.

Είσαι κατά των ομοφυλόφιλων;

Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας…

Για τους ομοφυλόφιλους πλέον υπάρχουν οι γάμοι, το σύμφωνο συμβίωσης, μεγαλώνουν παιδιά τα οποία κάνουν ή υιοθετούν. Δημιουργούν οικογένειες.

Ακριβώς, εκεί θέλω να καταλήξω, αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, που θα καταλήξει, σε κάτι καλό; Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικοί είναι οι ψυχολόγοι σε αυτό. Δεν είναι το φυσιολογικό αυτό. Δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί έχουν όλοι, αλλά δεν είναι το ίδιο να μεγαλώνεις ένα παιδί κι ένα ζώο».

Όπως ήταν φυσικό, οι εμπρηστικές δηλώσεις του, που καταφέρονται εναντίον μεγάλου μέρους του κοινωνικού συνόλου,  προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσα στους Έλληνες celebrities που εξέφρασαν ανοιχτά τη διαφωνία τους είναι o Νίκος Μουτσινάς, η Αθηνά Οικονομάκου με την Μαίρη Συνατσάκη. Η ίδια μάλιστα μέσα από τα Instastories έδωσε στο κοινό της και το τηλέφωνο υποστήριξης οπού μπορούν να απευθυνθούν τα άτομα της κοινότητας ΛΑΟΤΚΙ.

Από τη δική του πλευρά, ο Πάνος Καλίδης με ένα instastory θέλησε να εξηγήσει τα όσα εννοούσε με την δήλωσή του περί ομοφυλοφιλίας χωρίς ωστόσο να αλλάζει τίποτα από τα όσα αρχικά ανέφερε.

The post Πάνος Καλίδης: Σάλος αντιδράσεων μετά από δήλωσή του για τους ομοφυλόφιλους appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή