Χρειάστηκε να περάσουν οκτώ χρόνια σχέσης και να έρθουν στον κόσμο δύο παιδιά, μέχρι ο Lionel Messi να πάρει την απόφαση να παντρευτεί την αγαπημένη του, Antonella Roccuzzo. Ο γάμος θα γίνει μέσα στο 2017, ωστόσο, η ακριβής ημερομηνία δεν μπορεί ακόμα να οριστεί.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον αθλητικό δημοσιογράφο Juan Pablo Varsky, που επικαλέστηκε πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας, το ζευγάρι έχει πάρει την απόφαση να παντρευτεί την χρονιά που έρχεται, στην γενέτειρα του ποδοσφαιριστή, το Rosario, το μέρος όπου γνωρίστηκαν.

Η ακριβής ημερομηνία του γάμου δεν έχει οριστεί, καθώς, όπως σημειώνει η ίδια πηγή, «θα κριθεί από τις ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις του Lionel και την τύχη της ομάδας του στο Champions League».

Ya en casa con la familia y unos buenos mates !!!! Los amo ??

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Leo Messi (@leomessi) στις

Πληροφορίες των ΜΜΕ της Αργεντινής αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι ο γάμος να γίνει στις 24 Ιουνίου, ημέρα των γενεθλίων του ποδοσφαιριστή, με παραδοσιακό τρόπο, στον καθεδρικό ναό του Rosario, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στο πατρικό του σπίτι. Φυσικά, καλεσμένοι θα είναι μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, συμπαίκτες του γαμπρού από την Barcelona και την Εθνική Αργεντινής!

Hoy pasamos a conocer el restaurante bellavista !!! Linda noche !!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Leo Messi (@leomessi) στις

O Messi και η Roccuzzo έγιναν ζευγάρι το 2008, μετά την γνωριμία τους μέσω κοινού φίλου, ενώ διαμένουν μόνιμα στην Ισπανία και έχουν αποκτήσει δύο αγοράκια, τον Thiago και τον Mateo, τεσσάρων και ενός έτους, αντίστοιχα.

Feliz día amor, te amamos.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Leo Messi (@leomessi) στις