Ο Τζέισον Μομόα τα «έχωσε» στον Κρις Πρατ για ένα πλαστικό μπουκάλι

Ο Τζέισον Μομόα είναι ένας από τους ηθοποιούς που πρωτοστατούν σε επίπεδο επιρροής ως προς την αλλαγή της ανθρωπότητας για τη διάσωση του πλανήτη. Στα τέλη του Σεπτεμβρίου είχε βρεθεί στη διάσκεψη των νησιωτικών κρατιδίων του Ειρηνικού, της Καραϊβικής και του Ινδικού στα γραφεία του ΟΗΕ, ενώ είχε δώσει το παρών και στον αγώνα των Χαβανέζων για να σώσουν το φυσικό τους περιβάλλον.

Γι΄αυτό δεν μπόρεσε παρά να ενοχληθεί αρκετά όταν είδε την ανάρτηση που έκανε ο Κρις Πρατ το βράδυ της Τρίτης. Ο Πρατ ξεκίνησε μια συνεργασία με την Amazon κι εκεί θα έχει merchandise με προϊόντα που χρησιμοποιεί ο ίδιος για τη γυμναστική του, είτε αυτά αφορούν διατροφικά σκευάσματα είτε ρούχα και αξεσουάρ. Ανάμεσα σε αυτά είναι κι ένα μπουκάλι με νερό. Πλαστικό μπουκάλι για την ακρίβεια.

Αυτό ήταν που ενόχλησε τον Τζέισον Μομόα, ο οποίος έσπευσε να σχολιάσει από τους πρώτους κάτω από τη φωτογραφία. «Αδερφέ μου σε αγαπώ, αλλά τι στο διάολο με το μπουκάλι με το νερό; Όχι πλαστικό μιας χρήσης. Έλα σε παρακαλώ».

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν υπήρξε κάποια απάντηση σε προσωπικό επίπεδο από τον Πρατ, αλλά μπορούμε να εικάσουμε ότι συνέβη κάτι τέτοιο, μιας και ο Μομόα ένιωσε την ανάγκη να κάνει μια απολογητική ανάρτηση, χωρίς όμως να αλλάζει την ουσία του αρχικού του σχολίου.

«Αδερφέ μου, ξέρεις τα παιδιά μου και σε αγαπώ τρελά εσένα και ό,τι κάνεις. Απολογούμαι αν εξέλαβες τόσο άσχημα (αυτό που έγραψα), δεν ήθελα να γίνει έτσι. Είμαι όμως πολύ ευαισθητοποιημένος με την επιδημία των πλαστικών μιας χρήσης. Τα πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης πρέπει να σταματήσουν. Ελπίζω να βάλετε ένα μπουκάλι πολλαπλής χρήσης στο Amazon, ώστε να το αγοράσουμε όλοι. Είσαι έμπνευση για πολλούς, ανάμεσα τους κι εγώ. Θα σου στείλω μια σειρά από Mananalu*. Χαιρετισμούς από τους Μομόα».

View this post on Instagram

@prattprattpratt BRO you know my children and I are madly in love with you and I love everything you do. I’m sorry this was received so badly today I didn’t mean for that to happen. I’m just very passionate about this single use plastic epidemic. the plastic water bottles have to stop i hope u make a reusable water bottle for amazon so we all can purchase. You’re an inspiration to many I’m one of them. I’ll send you a case of MANANALU. All my Aloha, Da Momoa’s

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on Dec 3, 2019 at 9:22pm PST

Αν πάντως οι δύο ηθοποιοί είναι τόσο φίλοι όσο λέει ο Τζέισον Μομόα, ίσως θα έπρεπε καλύτερα να του στείλει προσωπικό μήνυμα κι όχι να τον εκθέσει έτσι δημόσια.

* Mananalu είναι ένα brand μπουκαλιών για υγρά που έβγαλε ο Μομόα και είναι από ανακυκλώσιμο υλικό.

The post Ο Τζέισον Μομόα τα «έχωσε» στον Κρις Πρατ για ένα πλαστικό μπουκάλι appeared first on Peoplegreece.com.πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!