Ο πιο απλός τρόπος για να καταλάβεις αν ο σύντροφός σου έμεινε ικανοποιημένος μετά το σεξ!

Νέα έρευνα αποκαλύπτει πως η διάρκεια που περνάμε αγκαλιά με το σύντροφό μας μετά το σεξ μετράει περισσότερο από την ίδια τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης!

 Σύμφωνα με έρευνα πανεπιστημίων του Τορόντο, τα ζευγάρια ου περνούν περισσότερο χρόνο δείχνοντας την αγάπη τους ο ένας για τον άλλο μετά το σεξ, αισθάνονται περισσότερο ικανοποιημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή και με τη σχέση τους σε γενικές γραμμές! 

Στην έρευνα συμμετείχαν 335 άνδρες και γυναίκες, που συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την σχέση, τη σεξουαλική τους ικανοποίηση, τη σεξουαλική τους ζωή και την αγάπη.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως η διάρκεια του σεξ δεν είναι αυτή που αποδεικνύει την ικανοποίηση του εκάστοτε ατόμου στη σχέση, αλλά παραδόξως αυτό που αποκαλύπτει πλήρη ικανοποίηση είναι η διάρκεια που περνάει αγκαλιά με το σύντροφό του μετά τη σεξουαλική πράξη! 

Μάλιστα, οι γυναίκες δεν είναι οι μόνες που εκτιμούν τα χάδια μετά το σεξ, αφού και οι άντρες δήλωσαν ότι νιώθουν ένα αίσθημα «επιβράβευσης» για τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι με αυτό τον τρόπο. 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: faysbook.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!