Ο Παύλος Ορκόπουλος αποκαλύπτει για Νέστορα στις Άγριες Μέλισσες


Στο περιοδικό Τηλεθεατής και τη Μαρία Κεφαλά έδωσε συνέντευξη ο Παύλος Ορκόπουλος, ο τηλεοπτικός Νέστορας από τις Άγριες Μέλισσες. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων και για τη σχέση του Νέστορα με τον Κυπραίο, μια “αρχαία τραγωδία”, όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος. Αποκάλυψε, μάλιστα, πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση και τι θα αρχίσει να συμβαίνει μεταξύ τους από τη στιγμή που ο Νέστορας θα έχει ενδείξεις, αλλά όχι αποδείξεις, για τον Κυπραίο και τη δολοφονία του γιου του.

Το κύριο είναι ότι ψάχνει να βρει τον ένοχο για το θάνατο του παιδιού του και να αποδώσει δικαιοσύνη;

Είναι αυτό που κουβαλάει μαζί του, το χαμό του γιου του. Βέβαια, είναι περήφανος για εκείνον, γιατί στάθηκε παλικάρι και δεν πρόδωσε τους συντρόφους του. Έχει όμως ορκιστεί να σκοτώσει το δολοφόνο του, είναι τρομερό αυτό το βάρος που νιώθει και δεν ησυχάζει.

Και βρίσκεται να συνυπάρχει με το δολοφόνο του παιδιού του…

Αυτό είναι κάτι αδιανόητο για εκείνον. Αλλά και ο Θωμάς Κυπραίος είναι αδύνατον να πιστέψει ότι τους συνδέει αυτό το τρομερό γεγονός. Εκείνος έχει ανάγκη το γιο του και βγάζει τα πατρικά του αισθήματα απέναντι στον Θωμά, ενώ ο Θωμάς, από την άλλη, έχει ανάγκη να τον βλέπει σαν πατέρα. Και έχει δημιουργηθεί μια σχέση.

Σαν αρχαία τραγωδία είναι αυτή η σχέση…

Είναι ακριβώς αυτό. Αρχαία τραγωδία. Ο Νέστορας έχει ενδείξεις, αλλά όχι αποδείξεις, και όσο περνάει ο καιρός πολλαπλασιάζονται τα ερωτήματα και επιστρατεύει την πείρα του για να μπορέσει να σταθεί όρθιος. Η μία πληροφορία διαδέχεται την άλλη, η μία πληροφορία αντιδικεί με την άλλη και αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του γιατί και αυτός είναι άνθρωπος. Είναι, όμως, βασανιστικό και για τους δύο γιατί ψαρεύει ο ένας τον άλλον.

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!