Ο Λάκης Λαζόπουλος κάνει τον απολογισμό για τη δύσκολη χρονιά που πέρασε

Τα γεγονότα μπαίνουν μόνα τους σε μια σειρά.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην κάμερα του “Έλα Χαμογέλα” και την δημοσιογράφο Μαρία Ζαφείρη με αφορμή την κοπή της πίτας στο θέατρο Βρετάνια. Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν του αρέσουν οι απολογισμοί για την χρονιά που φεύγει ενώ

 

“Δεν κάνω απολογισμό της χρονιάς που φεύγει γιατί δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό που έφυγε” σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής της παράστασης “Βρε καλώς τους”.

 

“Αυτό που έφυγε τοποθετείται στη μνήμη όπως θέλει αυτό. Οπότε δεν έχω να κάνω κάτι εγώ. Τα γεγονότα μπαίνουν μόνα τους σε μια σειρά που αυτά θυμούνται να μπουν μέσα στην αποθήκη” συμπλήρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

 

Όσον αφορά στην εικόνα της τηλεόρασης και στο κατά πόσο του έχει λείψει το βήμα του “Αλ Τσαντίρι Νιούζ”, ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε με ειλικρίνεια πως “όχι, δεν μου έχει λείψει. Δεν έβλεπα ποτέ τηλεόραση. Μπορεί να κάνω τηλεόραση αλλά δεν βλέπω τηλεόραση”.

 

“Όταν υπάρχουν, όμως, κάποιες καλές σειρές όπως το Κόκκινο Ποτάμι είναι σημαντικό. Το έχω δει. Βλέπεις πως έχει και ανταπόκριση από τον κόσμο, κάτι σημαίνει αυτό. Δεν είναι για χαζό λόγο. Μπορεί να μαζευτεί κόσμος να δει μια χαζομάρα, το έχουμε δει πολλές φορές στην τηλεόραση”.

Ο γνωστός καλλιτέχνης πρόδωσε, τέλος, πως θα επιθυμούσε να μην υπάρχουν οι διπλές παραστάσεις καθώς πλέον δεν του αρέσει να επαναλαμβάνεται στην ίδια μέρα.

 

www.zappit.gr

 

 

 

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!