Ο Βασίλης Καλλίδης μετά από πολλά χρόνια έδωσε τέλος στα δημοσιεύματα και στις φήμες που ήθελαν να έχει πάθει βαρύ εγκεφαλικό και γι’ αυτό να έχει αποχωρήσει από το Πρωινό mou, την πρώτη χρονιά που πήγαν στο Mega, η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Πριν από αρκετά χρόνια, τότε που ξεκινήσαμε μαζί, αν θυμάσαι καλά, στο Mega που είχατε έρθει με τον Γιώργο, είχα αρρωστήσει. Μετά από αιώνες θα το ξαναπώ, δεν είχα πάθει ούτε εγκεφαλικό ούτε τίποτα, είχα απλώς πάθει ένα βαρύ κρυολόγημα και κράτησε πολύ καιρό», εξομολογήθηκε ο δημοφιλής μάγειρας σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, Το Πρω1νό.

«Τραβιόμουν με διάφορα θέματα. Μετά από αυτό που είχα πάθει, ήμουν πολύ νέος και αναθεώρησα νωρίς. Έλεγα τι νόημα έχει να δουλεύω 20 ώρες τη μέρα, να έχω 13 μαγαζιά… και να μην έχω δει τον μισό πλανήτη. Οπότε αναθεώρησα. Εκείνο το διάστημα απείχα, πήγαινα σπίτι και κοιμόμουν καλά, ήθελε πολύ χρόνο. Απλώς δεν μπορούσα να βγω έξω που είχε κρύο, ήταν χειμώνας. Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι να μη χρειαστεί να αρρωστήσουν βαριά για να αναθεωρήσουν. Δυστυχώς το κάνουμε μόνο τότε», κατέληξε ο Βασίλης Καλλίδης.