Ούτε ένα, ούτε δύο! 5 λάθη που κάνεις στο σεξ και την ξενερώνεις!

Λάθος 1ο Μένεις στα ίδια και τα ίδια

Ένας γνωστός σεξοθεραπευτής της Αμερικής λέει στους άντρες πελάτες του να μη θεωρούν πως αυτό που άρεσε στις παρτενέρ τους τρεις φορές θα τους αρέσει και στις επόμενες τρεις! Αυτό που την άναψε χτες, πολύ πιθανόν μετά από μια εβδομάδα να καταντήσει κουραστική επανάληψη. Βάλε την ποικιλία στο μενού, δοκίμασε διαφορετικά πράγματα και δες πως αντιδρά. Μη μένεις στα ίδια γιατί αθλητικά διαβάζεις και ξέρεις πως και την καλύτερη ομάδα την αλλάζεις για να μην βαρεθεί η κερκίδα!

Λάθος 2ο Υποθέτεις πως ξέρεις τι της αρέσει
Εδώ  βάλαμε και εμείς τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας. Από την πολύ προσποίηση θεώρησες πως η ικανοποίησή μας είναι εύκολη υπόθεση και δεν προσπαθείς όσο θα έπρεπε. Μην φοβηθείς να ρωτήσεις τι της αρέσει ή τι άλλο μπορείς να της κάνεις και γενικά ρώτησε συχνά για κατευθύνσεις. Αριστερά, δεξιά, πάνω, κάτω, εντάξει το πέτυχες!

Λάθος 3ο Κρατάς τις επαφές σας σε εντελώς σωματικό επίπεδο
Ακόμα και να στο εξηγήσουμε φοβόμαστε πως δεν το καταλάβεις ποτέ. Για τη γυναίκα μια πραγματικά απολαυστική ερωτική συνεύρεση πρέπει να εμπεριέχει όχι μόνο σωματική διέγερση αλλά και πνευματική! Εσύ μπορεί να εκστασιάζεσαι μόνο και μόνο με αυτό που βλέπεις οι γυναίκες πρέπει να σκεφτούν για να ερεθιστούν. Δεν χρειάζεται να μας καταλάβεις απλά προσπάθησε να διεγείρεις και τη φαντασία μας.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: goodgalgonebad.blogspot.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!