Οι 10 μεγαλύτεροι φόβοι των ανδρών στο σεξ

Να ξεκινήσουμε με μια αλήθεια: το σεξ ναι μεν είναι πολύ μα πάρα πολύ ευχάριστο, αλλά μέχρι να φτάσεις εκεί, όσο να πεις ένα άγχος υπάρχει. Τρομερής έντασης ερωτήματα σε βασανίζουν: Θα είμαι καλός; Θα την ικανοποιήσω; Θα αντέξει το προφυλακτικό; Και άλλα τέτοια, που μπροστά τους το να ζει κανείς ή να μη ζει μοιάζει με το «μ’ αγαπά, δεν μ’ αγαπά».

Εξάλλου, αν δεν είχες άγχος δεν θα έπινες κάνα-δυο ποτάκια πριν το πρώτο ραντεβού για να χαλαρώσεις. Υπάρχουν όμως καλά νέα, τα ίδια με εσένα σκεφτόμαστε και παρά πολύ άνδρες εκεί έξω –δεν είσαι μόνος. Και αυτό που προκύπτει από την έρευνα που πραγματοποίησε η ιστοσελίδα Superdrug Online Doctor σε δείγμα 1.212 ανδρών.

Όπως θα δεις οι περισσότεροι λίγο πριν ή κατά τη διάρκεια του σεξ, σκεφτόμαστε τα ίδια πράγματα, με βασικότερο το αν η παρτενέρ μας έχει κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα (καλό είναι να μην ξεχνάς ότι για κάτι τέτοια υπάρχουν τα προφυλακτικά) ενώ αμέσως μετά ακολουθεί το αν θα έχει οργασμό και αν θα καταφέρουμε να την ικανοποιήσουμε, ώστε την επόμενη μέρα να μην αρχίσει το θάψιμο με τις φίλες της.

Το κακό νέο είναι πως δεν υπάρχει τρόπος να απαλλαγείς από αυτές τις φοβίες. Όσο το σεξ είναι μια υπόθεση που χρειάζεται δύο (τουλάχιστον), τόσο η εικόνα που θα σχηματίσει ο άλλος για εμάς θα είναι κάτι που θα μας βαραίνει.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στους 10 πιο δημοφιλείς φόβους των ανδρών σχετικά με το σεξ.

10) Θα υπάρχει αμηχανία μεταξύ μας μετά το σεξ…

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: ratpack.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!