Οδηγεί το πολύ σεξ την ερωτική ζωή σε βαρεμάρα;

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι το να κάνουν σεξ καθημερινά, ακόμα και δύο φορές τη μέρα, είναι κάτι το απολύτως φυσιολογικό και φυσικά το καλύτερο πράγμα στον κόσμο. Παρόλο που τα οφέλη του είναι αδιαμφισβήτητα, η υπερβολή στη συχνότητα και τη διάρκεια της πράξης μπορεί να έχει ορισμένες ανεπιθύμητες επιπτώσεις. Όχι, δεν εννοούμε να σπάσει το πέος σου και να πέσει (ΟΚ ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται), αλλά μιλάμε για την πιθανότητα να χάσεις το σεξουαλικό σου ενδιαφέρον μια και καλή (ή μάλλον, κακή). Να χαθεί το mojo που λένε και οι Βρετανοί.

Φυσικά, αυτό δεν ισχύει για όλους τους άντρες και αν για παράδειγμα βρισκόσουν σε κατάσταση αποχής για μήνες ή ακόμα και χρόνια και ξαφνικά έτυχε να κάνεις σεξ κάθε μέρα, σου δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια. Για πολλούς όμως ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται σε μια μακροχρόνια και μονογαμική σχέση, οι υπερβολές στη σεξουαλική τους ζωή μπορεί να την καταστρέψει. Και θα σου εξηγήσουμε αμέσως το γιατί…

Ποιότητα εναντίον ποσότητας

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, αναφέροντας ότι θα πρέπει να επιδιώκεις το καλύτερο δυνατό σεξ που μπορείς να κάνεις. Μερικές φορές, οι «αρπαχτές» μπορεί να είναι καταπληκτικές, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, η διαδικασία του σεξ θα πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα μέρη του σώματος και να δίνει τη μέγιστη δυνατή ευχαρίστηση τόσο σε εσένα όσο και σε εκείνη. Και κακά τα ψέματα, οι «ξεπέτες» συνήθως δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Αν είθισται να κάνεις ένα δίλεπτο σεξ δύο φορές κάθε μέρα, δε μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί σε ένα (ας πούμε) 45λεπτο σεξ δύο με τρεις φορές την εβδομάδα (είτε χωρίς είτε με προκαταρκτικά). Όποια γυναίκα κι αν ρωτήσεις, θα διαπιστώσεις ότι όλες προτιμούν την ποιότητα από την ποσότητα. Και το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε να έχεις και εσύ, εφόσον το σεξ είναι πολλά περισσότερα από απλή εκσπερμάτωσος.

Τέλος το κυνήγι

Αν κάνεις συνέχεια σεξ, η βιολογική σου ανάγκη και όρεξη να το κυνηγήσεις πιθανότατα θα περιοριστεί γρήγορα και δεν θα υπάρχει τίποτα για το οποίο θα ανυπομονείς, είτε πνευματικά είτε σωματικά.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: ioanninabars.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!