Ξετρέλανέ τον!

Άντρας: ένα τόσο εύκολο στην κατάκτησή του πλάσμα! Στην πραγματικότητα μια γυναίκα με λίγη γνώση ψυχολογίας, όσο πατάει η γάτα, μπορεί να έχει όποιον άντρα θέλει, για όσο τον θέλει. Για τώρα ή για πάντα.  Ναι, είναι απολύτως στο χέρι σου, μόνο που θέλει λίγη εξάσκηση το θέμα. Αλλά αξίζει να την κάνεις για να είσαι κυρίαρχη του ερωτικού παιχνιδιού και να ξετρελαίνεις όποιον θέλεις! Δες πώς θα τα καταφέρεις με απλές αλλά εντυπωσιακές κινήσεις.

Εξασκήσου σε πράγματα που τα θεωρεί αντρικά πεδία

Είναι απόλυτη αλήθεια ότι οι άντρες ξετρελαίνονται για γυναίκες που οδηγούν καλά. Όχι απλά οδηγούν, οδηγούν καλά λέμε. Μάθε να οδηγείς τέλεια. Δεν είναι δεδομένο ότι δεν μπορείς να παρκάρεις, μπορείς. Εξασκήσου. Και θα τον δεις να λιώνει που θα σε βλέπει να κάνεις κάτι τόσο manly – υποτίθεται.

Μάθε να αλλάζεις μια λάμπα, μάθε λίγο να μαστορεύεις. Και μάλιστα, χωρίς να χάσεις την θηλυκότητά σου. Είναι τρελά ερωτικό να ανοίξετε μια κουβέντα για μπουζί και να ξέρεις τι λες. Αν έχεις αλλεργία, καταπολέμησέ την, είναι ιερός ο σκοπός.

Αντίστροφη ψυχολογία

Μην τον αφήσεις να πει πρώτος την φαρμακερή ατάκα ότι δεν ψάχνεται για κάτι σοβαρό. Πες το εσύ. Θα τον φέρεις σε αμηχανία και θα θελήσει να το αλλάξει αυτό. Κανείς άντρας δεν δέχεται ότι τον χρειάζεσαι μόνον για το ερωτικό παιχνίδι. Θέλει να είναι σημαντικός για σένα. Μην του κάνεις την χάρη να του δώσεις να καταλάβει ότι θέλεις σοβαρή σχέση. Άφησέ τον να παλέψει για να σε πείσει να είσαι μαζί του.

Πες και ένα όχι

Μπορεί να είσαι πάνω από το κινητό περιμένοντας να στείλει. Μην τον αφήσεις να το καταλάβει. Και όταν σου ζητήσει να βγείτε πες ότι έχεις κανονίσει. Και να έχεις κανονίσει πραγματικά, για να περάσει κάπως η ώρα, γιατί ξέρουμε πόσο βασανιστικό είναι και μπορεί, αν δεν έχεις κάπου να πας, να υποχωρήσεις και να του πεις «ακύρωσα, βγαίνουμε;» – κίνηση που πρέπει να την αποφύγεις.

Πες κι άλλο όχι

Επί προσωπικού αυτήν την φορά. Μην αφεθείς αμέσως. Βάλε όρους. Όσο κι αν είναι μεγάλη η ανάγκη σου να μπεις στην αγκαλιά του, καθυστέρησέ το. Δώσε του τον χρόνο να σε ποθήσει πολύ, αφόρητα. Παίξε με την φαντασία του, μπες στο παιχνίδι της περιγραφής, αλλά όχι στο ψητό αμέσως. Είναι τόσο μα τόσο δοκιμασμένη συνταγή, που θα σε αφήσει άφωνη το πόσο πολύ πετυχαίνει.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: oroskopos.tv