Οι εξελίξεις με το διαζύγιο του ζευγαριού δεν έχουν τέλος. FBI, έρευνες και κατηγορίες εκατέρωθεν έχουν δώσει τεράστιες διαστάσεις στον χωρισμό του Brad Pitt και της Angelina Jolie. Ένα από τα τελευταία ζητήματα που προέκυψε και αποκαλύπτει αποκλειστικά το People, έχει να κάνει με το έντονο «κατηγορώ» του ηθοποιού στην πρώην σύζυγό του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, o Pitt κατηγορεί την Jolie πως έδωσε στη δημοσιότητα ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες για την ιδιωτική τους ζωή και στοιχεία για τη μάχη της κηδεμονίας των παιδιών τους.

Μάλιστα εξέδωσε υπόμνημα στο οποίο ζητά να σφραγιστούν τα έγγραφα που αφορούν την κηδεμονία. Ο λόγος είναι πως πιστεύει ότι τα συγκεκριμένα στοιχεία που έχουν να κάνουν με τα έξι παιδιά τους, οφείλουν να μείνουν ιδιωτικά.

Τα έγγραφα εξασφάλισε αποκλειστικά το Αμερικανικό PEOPLE, αναφέρουν πως ο Pitt αντιδρά έντονα με τη Jolie, καθώς διακινδυνεύει σημαντικά την ιδιωτική ζωή των έξι παιδιών τους. Η Jolie «φαίνεται αποφασισμένη να αγνοήσει» όλα τα παραπάνω. Ο 53χρονος μάλιστα θεωρεί πως «εκθέτει τα παιδιά του, δημοσιοποιώντας τα ονόματα των ψυχοθεραπευτών τους».

Αναμένεται να δούμε τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια…