Μπαλατσινού σε Κούλογλου: Λυπάμαι, θα σας απογοητεύσω

Απάντηση στον Στέλιο Κούλογλου για δημοσίευμα που υποστήριζε ότι εισέπραξε χρήματα από τη διαφημιστική καμπάνια του “Μένουμε Σπίτι” έδωσε η Τζένη Μπαλατσινού.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα ανέφερε πως το site «jenny.gr» της Τζένης Μπαλατσινού, συζύγου του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, είναι ανάμεσα στις ιστοσελίδες που προβάλλουν διαφήμιση της κρατικής καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι».

Μάλιστα, το άρθρο χαρακτήριζε σκάνδαλο την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να επιχορηγήσει την επικοινωνία των μηνυμάτων, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αν το σχετικό διαφημιστικό του «Μένουμε Σπίτι» στο site της συζύγου του υπουργού Υγείας προβάλλεται με χρηματοδότηση από την εν λόγω κρατική δαπάνη, τότε ασφαλώς το σκάνδαλο αποκτάει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις».

Η Τζένη Μπαλατσινού έδωσε την απάντησή της μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter, ξεκαθαρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως εδώ και ένα χρόνο δεν της ανήκει το site…

“Προς αξιότιμο Στέλιο Κούλογλου (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω. Το jenny.gr δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη”, έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 

.topontikiπηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!