Μις Υφήλιος: Νικήτρια στέφθηκε η Μις ΗΠΑ – Η κατάταξη της Κορίνας Εμμανουηλίδου


Η 28χρονη R’Bonney Gabriel εκπροσωπώντας τις ΗΠΑ κατέκτησε τον τίτλο της Μις Υφήλιος για τον 71ο διαγωνισμό ομορφιάς. Η καταγωγή της είναι από τις Φιλιππίνες.

Οι κοπέλες που διεκδικούσαν το στέμμα εμφανίστηκαν με μαγιό, βραδινή τουαλέτα και σε μία κεκλεισμένων των θυρών συνέντευξη.

Στο τελευταίο στάδιο του διαγωνισμού για τις τρεις φιναλίστ, η Gabriel, που είναι σχεδιάστρια μόδας, μοντέλο και καθηγήτρια ραπτικής από το Τέξας, ρωτήθηκε πώς θα δούλευε για να αποδείξει ότι η Μις Υφήλιος είναι «μια δυναμική και προοδευτική» γυναίκα, αν κέρδιζε.

«Θα το χρησιμοποιούσα για να γίνω μια μεταμορφωτική πρωτεργάτης », απάντησε η Gabriel, αναφέροντας τη δουλειά της χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα υλικά στο σχέδιο μόδας της και διδάσκοντας ραπτική σε θύματα trafficking και της ενδοοικογενειακής βίας.

«Είναι τόσο σημαντικό να επενδύεις σε άλλους, να επενδύεις στην κοινότητά μας και να χρησιμοποιείς το μοναδικό σου ταλέντο για να κάνεις τη διαφορά», συνέχισε η Gabriel.

«Όλοι έχουμε κάτι ξεχωριστό και όταν φυτεύουμε αυτούς τους σπόρους σε άλλους ανθρώπους στη ζωή μας, τους μεταμορφώνουμε και το χρησιμοποιούμε ως όχημα για αλλαγή».

Εκτός 16άδας η Κορίνα Εμμανουηλίδου

Η Μις Βενεζουέλα, Amanda Dudamel και η Μις Δομινικανή Δημοκρατία, Andreina Martinez, αναδείχθηκαν η πρώτη και η δεύτερη αναπληρωματική Μις, ενώ η 22χρονη Ελληνίδα, Κορίνα Εμμανουηλίδου έμεινε εκτός top 16.

Η κατάταξη με τις Top-16

Μις ΗΠΑ – Miss Universe 2022
Μις Βενεζουέλα – Α’ αναπληρωματική
Μις Δομινικανή Δημοκρατία – Β’ αναπληρωματική
Μις Κουρασάο – Top 5
Μις Πουέρτο Ρίκο – Top 5
Μις Αϊτή – Top 16
Μις Αυστραλία – Top 16
Μις Ινδία – Top 16
Μις Ισπανία – Top 16
Μις Καναδάς – Top 16
Μις Κολομβία – Top 16
Μις Λάος – Top 16
Μις Νότια Αφρική – Top 16
Μις Περού – Top 16
Μις Πορτογαλία – Top 16
Μις Τρινιντάντ και Τομπάγκο – Top 16

πηγή: newsbeast.grπηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!