Μικρούτσικος σε Καινούργιου: «Με έχεις χαμηλής νοημοσύνης και δεν καταλαβαίνω πότε κάνεις πλάκα;»


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην σημερινή εκπομπή Super Κατερίνα ενώ είχε και έναν έντονο διάλογο με την Κατερίνα Καινούργιου.

Αφορμή στάθηκε ένα απόσπασμα που προβλήθηκε από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του “ΣΚΑΪ”. Συγκεκριμένα ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε την Άντζυ Σαμίου λέγοντας: «Από την κυβέρνηση των προοδευτικών πήγαμε στην κυβέρνηση ανοχής, δηλαδή, τα σκαλιά κατέβαιναν που λέει και η Άντζυ. Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά που λέει και η Άντζυ που είναι δικιά μας. Η Άντζυ Σαμίου είναι δικιά μας, είναι ΣΥΡΙΖΑ, είναι ΣΥΡΙΖΑ όλο και πιο χαμηλά».

Μετά την προβολή του αποσπάσματος η Κατερίνα Καινούργιου, δήλωσε πως θα προτιμούσε οι δημοσιογράφοι των ενημερωτικών εκπομπών να μην δείχνουν τόσο πολύ τα πολιτικά κόμματα που υποστηρίζουν λέγοντας αστειευόμενη ότι: «Όλοι ξέρουμε τι ψηφίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος». Η παρουσιάστρια έσπευσε να τονίσει ότι κάνει πλάκα. Μετά την τοποθέτησή της, με την οποία έδειξε να δυσανασχετεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Γιατί κάθε φορά που κάνεις πλάκα μου λες “πλάκα κάνω”;

Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί με κοίταξες αυστηρά.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Με έχεις χαμηλής νοημοσύνης και δεν καταλαβαίνω πότε κάνεις πλάκα;

Κατερίνα Καινούργιου: Όχι απλά με κοίταξες αυστηρά αλλά και για να μην παρεξηγηθεί.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Είμαι αυστηρός με όλους σήμερα γενικότερα, με αυτά που ακούν τα αυτιά μου, με εσάς και με τον εαυτό μου. Το ξέρετε από το διάλειμμα που έβαλα τις φωνές.

Κατερίνα Καινούργιου: Ωραία, απλά επειδή εγώ σέβομαι και εσένα αλλά και του ανθρώπους που έχουν μια πορεία και μια ηλικία δεν θέλω να παρεξηγηθώ στον τηλεοπτικό αέρα και για αυτό τοποθετήθηκα.

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!