Μήπως προτιμάς το σεξ, όπως οι Σουηδέζες;

Κάποιες το προτιμούν στα σκοτεινά, άλλες στα ήσυχα και μαλακά κι άλλες με μουσική υπόκρουση. Έρευνα που διεξήχθη από τη VictoriaMilan, μια ιστοσελίδα για παντρεμένους και δεσμευμένους που αναζητούν την απιστία στο πλαίσιο μιας διαδικτυακής γνωριμίας, αποκαλύπτει τις προτιμήσεις των γυναικών από 21 χώρες, λίγο πριν εγκαινιάσουν τη σεξουαλική συνεύρεση.  Και παρόλο που η Ελλάδα δε συμμετείχε στην εν λόγω έρευνα, διαβάζοντας τα αποτελέσματά της είναι βέβαιο πως θα διαπιστώσεις ότι εκτός από τις διαφορετικές προτιμήσεις ανά χώρα, υπάρχουν και σε κάποιο βαθμό κοινές γραμμές πλεύσης. Διάβασε, λοιπόν, παρακάτω και μάθε πόσο Σουηδέζα, Ιταλίδα ή Αμερικανίδα μπορεί να είσαι στο σεξ. Κι αν πάλι είσαι άνδρας αναγνώστης, σίγουρα οι πληροφορίες θα σου φανούν χρήσιμες στις πιθανές γνωριμίες σου σ’ έναν κόσμο χωρίς σύνορα όπως μοιάζει να είναι ο σημερινός.

Αμερικανίδες: Αν και θεωρούνται αρκετά τολμηρές στον ερωτικό πειραματισμό, φαίνεται ότι έχουν εμμονή με την ατομική υγιεινή, αφού με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας οι περισσότερες ζητούν από τους σεξουαλικούς τους συντρόφους να κάνουν ντους πριν το σεξ.

Ισπανίδες: Παρόλο που φημίζονται για το πάθος και το ταμπεραμέντο τους, οι Ισπανίδες πιθανόν να έχουν ανασφάλειες στο κρεβάτι, αφού σύμφωνα με τους ερωτικούς τους συντρόφους προτιμούν το σεξ στο σκοτάδι.

Ιταλίδες: Το φιλί φαίνεται ότι παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο για τις φλογερές Ιταλίδες. Ίσως γι’ αυτό φαίνεται ότι δίνουν έμφαση στη δροσερή και καθαρή αναπνοή, απαιτώντας βούρτσισμα των δοντιών πριν από τα προκαταρκτικά.

Ελβετίδες και Αυστριακές:  Αν και αγαπούν τον πειραματισμό στο σεξ, φαίνεται ότι προτιμούν το ασφαλές περιβάλλον, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Ένα ήσυχο δωμάτιο – και σίγουρα όχι το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου – είναι αυτό που έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις τους για τις ερωτικές συνευρέσεις.

Δανέζες και Νορβηγίδες: Μπορεί να πουν πιο εύκολα «ναι» σε ένα one night stand με έναν άγνωστο, όμως διακρίνονται από μεγάλη υπευθυνότητα στο σεξ, επιμένοντας στη χρήση προφυλακτικού στις επαφές τους.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: fthis.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!