Μήπως η κοπέλα σου έχει βαρεθεί το σεξ μαζί σου;

Μπορεί το πάθος να εξατμίζεται σε μια σχέση με το πέρασμα των χρόνων.. πότε όμως μπορείς να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά στη σεξουαλική σας ζωή; Δες παρακάτω για να είσαι προετοιμασμένος!

Όταν εκείνη σε ρωτάει “τελείωσες;” πριν ακόμη τελειώσεις

Η μετάφραση αυτής της ερώτησης είναι η εξής: “Πόση ώρα ακόμη θα χτυπιέσαι από πάνω μου; Τελείωνε επιτέλους!”

Πολλοί άντρες πιστεύουν πως οι γυναίκες θέλουν το σεξ να έχει μεγάλη διάρκεια, όπως μισή ώρα ή και παραπάνω. Η αλήθεια όμως είναι πως οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν μια δεκάλεπτη «συνεδρία», αφού αν κρατήσει λίγο περισσότερο μπορεί να αρχίζουν να χάνουν την λίπανση τους, με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνουν το σεξ με την ίδια ευχαρίστηση. Μισή ώρα φαίνεται πως είναι αρκετά μεγάλη διάρκεια για μια γυναίκα η οποία δεν μπορεί να ολοκληρώσει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Τα κακά νέα όμως είναι πως όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να ασκήσει μεγάλη πίεση πάνω σου για να τελειώσεις γρήγορα χωρίς να την κουράσεις, με αποτέλεσμα να σου είναι ακόμη δυσκολότερο να πετύχεις τον σκοπό σου. Αν βρίσκεσαι σε φάση που δεν έχει έρθει η στιγμή για την κορύφωση σου, τότεπροσπάθησε να της αποσπάσεις την προσοχή. Χάιδεψε το πρόσωπο της και κοίταξε την αισθησιακά μέσα στα μάτια. Η ερωτική σύνδεση είναι ιδιαίτερα ερεθιστική στις γυναίκες.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: manslife.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!