Κωνσταντίνος Παντελίδης: Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση

Ο πατέρας του αείμνηστου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, Σταύρος, νοσηλεύεται ακόμα σε σοβαρή κατάσταση.

Ο Σταύρος Παντελίδης βρίσκεται στη ΜΕΘ του ΚΑΤ, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε πριν από περίπου δύο εβδομάδες το Σάββατο και συγκεκριμένα, στον ύπνο του. Οι δικοί του άνθρωποι, ανακάλυψαν τη σοβαρότητα της κατάστασης την Κυριακή το πρωί (15 Ιανουαρίου), οπότε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

 Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, το μικρότερο παιδί της οικογένειας, έχει διακόψει τις εμφανίσεις του με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη, για να βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο του πατέρα.

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μίλησε στο «Πρωινό» για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του και επισήμανε: «Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά» δήλωσε ο νεαρός τραγουδιστής.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!