Κρούσματα κορονοϊού σε μεγάλη δομή της Κρήτης και στην τοπική ΕΛ.ΑΣ

Λϊγη ώρα μετά την ανακοίνωση από τον ΕΟΔΥ 40 νέων κρουσμάτων στην Κρήτη – με βάση τα επίσημα στοιχεία μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι της Παρασκευής – νέο συναγερμό στους κόλπους της αστυνομίας στο Ηράκλειο έχει προκαλέσει ένα ακόμα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοίού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για νεαρό αστυνομικό που υπηρετεί σε ειδική υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ και ενημέρωσε χθες ότι βρέθηκε θετικός στον νέο ιό. 

Ο αστυνομικός παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό, χωρίς – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες – σοβαρά συμπτώματα, ενώ άμεσα τέθηκαν σε εφαρμογή τα σχετικά πρωτόκολλα. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης ο συγκεκριμένος άνδρας είχε βάρδια πριν από μια εβδομάδα, μαζί με ένα μικρό αριθμό συναδέλφων του, οι οποίο και υποβλήθηκαν σε τεστ, και αναμένονται τα αποτελέσματα. 

Να θυμίσουμε ότι πριν ένα μήνα θετικός στον κορωνοϊό είχε διαγνωστεί και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, ταξίαρχος Νίκος Σπυριδάκης.  Τότε όλα τα τεστ για κορωνοϊό, στα οποία υποβλήθηκαν αστυνομικοί και στενοί συνεργάτες του είχαν βγει αρνητικά. 

Θετικός και προϊστάμενος σε μεγάλη δομή του Λασιθίου

Την ίδια ώρα κινητοποίηση έχει προκαλέσει και στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου η επιβεβαίωση κρούσματος κορωνοϊού σε μεγάλη δημόσια δομή. ΟΙ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον Διευθυντή της Δομής, ο οποίος και βρέθηκε θετικός στον ιό. 

 

πηγή: cretalive.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!