Κεφαλονιά: Βρετανοί τουρίστες κατήγγειλαν ότι αρρώστησαν εξαιτίας των συνθηκών σε ξενοδοχείο 5 αστέρων


Οικογένεια Βρετανών κατήγγειλε ότι υπέστη τροφική δηλητηρίαση κατά την διάρκεια διαμονής της σε πεντάστερο ξενοδοχείο στην Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην Daily Mail, η 44χρονη Danielle Faulkner υποστήριξε πως έφτασε στο νησί στις 16 Ιουλίου και μόλις τη δεύτερη ημέρα αρρώστησε η ίδια και η μεγαλύτερη κόρη της, ενώ ισχυρίστηκε ότι είδε και άλλους τουρίστες να κάνουν εμετό σε διάφορους χώρους του ξενοδοχείου. Συνολικά 35 Βρετανοί τουρίστες καταγγέλλουν ότι αρρώστησαν!

Η 44χρονη ισχυρίστηκε πως έβλεπαν παντού περιττώματα τρωκτικών στις ξαπλώστρες της πισίνας, ενώ απουσίαζαν οι βασικοί κανόνες υγιεινής.

«Το προσωπικό δεν καθάριζε τα τραπέζια του εστιατορίου, προτού καθίσει μια νέα παρέα, ενώ πιάτα με φαγητά έμεναν έξω από τα δωμάτια και πως σακούλες με σκουπίδια ήταν στους διαδρόμους τις νύχτες», δήλωσε στο βρετανικό μέσο.

Οι Βρετανοί τουρίστες που αρρώστησαν έχουν ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο και ζητούν εξηγήσεις, ενώ από την πλευρά του, το ξενοδοχείο υποστηρίζει ότι οι Βρετανοί τουρίστες έφεραν κάποιο ιό κατά την άφιξή τους.

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!