Κάπως έτσι κάνει σεξ ένας πραγματικός … Άντρας!

Σε καμία περίπτωση δεν κατονομάζω τον εαυτό μου Άντρα με κεφαλαίο. Ούτε καν. Ο πρωταρχικός στόχος του άρθρου, είναι η αυτοβελτίωση μέσα από την οργάνωση των σκέψεων, των γνώσεων, των εμπειριών και των πληροφοριών που προσλαμβάνω καθημερινά. Κι από τη στιγμή που θα προσπαθήσω να βελτιώσω τον εαυτό μου, γιατί να μην το μοιραστώ μαζί σας; Ίσως αυτό το άρθρο, κάνει την αρχή για να δείτε τα πράγματα κάπως διαφορετικά. Ποιος ξέρει…

Παραπάνω, έγραψα για καθημερινά προσλαμβανόμενες πληροφορίες. Αναφερόμουν κυρίως, σε αυτά που ακούω από τα γυναικεία στόματα. Είτε στη σχολή, είτε στη δουλειά, είτε στη βόλτα. Διακρίνω έντονο το παράπονο πως δεν υπάρχουν αρσενικά εκεί έξω, με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν είμαι ο κατάλληλος για να διαφωνήσει ή να συμφωνήσει. Προφανώς και οι γυναίκες ξέρουν καλύτερα από εμένα. Είμαι ο κατάλληλος όμως, θεωρώ, για να δω τα πράγματα πιο ψύχραιμα και να καταγράψω τι θα έπρεπε να κάνουμε εμείς οι άντρες για να πιάσουμε τα στανταρ των …αιθέριων αυτών υπάρξεων.

Σε περίπτωση που θεωρείς τον εαυτό σου αλάνθαστο, άντρα βαρύ κι ατσαλάκωτο, τότε μη συνεχίζεις την ανάγνωση. Καλύτερα να προχωρήσεις σε κάποιο άλλο άρθρο. Άλλωστε, ποιος ο λόγος να χαραμίζεις το χρόνο σου; Αντίθετα, αν είσαι σε θέση να εντοπίσεις τα μειονεκτήματα και τα λάθη σου, τότε ρίξε μια ματιά. Ίσως ταυτιστείς με κάτι και δεις την κατάσταση με περισσότερη νηφαλιότητα, έτοιμος για τη διόρθωση που απαιτείται…

Ο Άντρας ο Σωστός λοιπόν:

1. Ελέγχει τις ορμές του
Είναι γελοίο να βλέπεις άτομα που κάνουν σα σκυλιά σε οίστρο. Όχι μόνο δε γίνεσαι γοητευτικός και …«σεξουάλας» στα μάτια των γυναικών, αλλά χάνεις και τους πόντους που πιθανόν κέρδισες νωρίτερα. Καμία γυναίκα δεν ψάχνει για κάποιον που κάνει σαν κακογαμημένη 50άρα. Θυμήσου το αυτό, την επόμενη φορά που θα πιάνεις το τζιν σου προκλητικά, θα κοιτάζεις με λάγνο βλέμμα και θα δαγκώνεις τα χείλη σου έτοιμος να ορμήξεις σε κωλαράκια.

2. Αποδέχεται τη γυναίκα ως σεξουαλικό ον
Παραπάνω έγραψα να μην κάνεις φανερό το 100% των ορμών σου. Αυτό, δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν ή πως ξαφνικά ξέχασες το νεαρό και ντούρο της ηλικίας σου. Ε, κάπως έτσι, αισθάνονται και οι γυναίκες. Ναι, θέλουν κι αυτές σεξ. Ναι, το ευχαριστιούνται (ορισμένες φορές) και ναι, το σκέφτονται πολλές φορές μέσα στη μέρα. Για αυτό, συμπεριφορές σε φάση «Ευχαριστώ που μου κάθισες» είναι ότι πιο ξενέρωτο μπορεί να κάνει κάποιος.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!