Κάποια ερωτικά παιχνίδια είναι καλύτερα από το “Θάρρος ή Αλήθεια”!

Τόσες και τόσες ιδέες κυκλοφορούν είτε για party games, είτε για video games, καθώς και για εγκεφαλικά παιχνίδια. Ωστόσο υπάρχουν ακόμα πιο ωραία παιχνίδια που μπορείτε να τα παίξετε με συγκεκριμένους “αντιπάλους” και είναι πάντα προς όφελος σας, είτε κερδίσετε είτε χάσετε. Αυτά της κρεβατοκάμαρας! Αυτά τα παιχνίδια ανανεώνουν τη σχέση και σίγουρα τη μεταφέρουν σε ένα άλλο επίπεδο. Δεν είναι τόσο βαρετά όσο ας πούμε το “Θάρρος ή Αλήθεια” (ναι ok υπάρχει και το Never have I ever, όλοι το χουμε περάσει).

Σίγουρα το να διατηρηθεί η φλόγα σε μια σχέση δεν είναι εύκολο πράγμα αλλά είναι ζωτικής σημασίας για ένα ζευγάρι. Μια πρόσφατη μελέτη συμπέρανε ότι οι συμμετέχοντες σε μακροχρόνιες σχέσεις (τουλάχιστον τριών χρόνων) που είχαν πιο έντονη και ενεργή σεξουαλική ζωή, έδιναν περισσότερη σημασία στοματικό σεξ, και είχαν πειραματιστεί περισσότερο σε σεξουαλικές στάσεις, ανέφεραν ότι ήταν πολύ ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή. Το να περνάς καλά με ένα απλό ζωηρό sex game δεν είναι κακή ιδέα αν το σκεφτείτε.

Παίξ’το δημιουργική και δέσε του τα μάτια Κάλυψε του τα μάτια ώστε να μη βλέπει τίποτα και άσε τον να μαντέψει τι φοράς, τι φαγητό του μυρίζεται, με τι τον αγγίζεις τα πάντα… Αγόρασε ένα sex game ή επινόησε το Κυκλοφορούν κυριολεκτικά άπειρα στην αγορά. Επίσης πολύ εύκολα ένα απλό επιτραπέζιο, ένα παιχνίδι με χαρτιά ή ζάρια μπορεί να μετατραπεί σε αφορμή για να μετατραπεί το σαλόνι σας σε πεδίο μάχης! Κάνε αναπαράσταση από μια ερωτική σκηνή του σινεμά που άφησε ιστορία Τώρα εάν αυτή θα είναι από το Μάτια Ερμητικά Κλειστά, το Βασικό Ένστικτο, το Boogie Nights ή οτιδήποτε άλλο σου έρχεται στο νου παραλλαγμένο, δεν έχει σημασία.

 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: sportygossip.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!