Θα έρθει επιτέλους ο πολυπόθητος Σασμός; Η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε!

Η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότερο. Η Μαρίνα καταρρέει στα χέρια του Άγγελου. Δε θα αντέξει να χάσει και το δεύτερο παιδί της. Τα νέα διαδίδονται σε όλο το χωριό, παρόλο που η Αργυρώ ζήτησε να μη μάθει κανείς για την υγεία της. Η ίδια δίνει καθημερινά κουράγιο στον εαυτό της κι ελπίζει σε ένα θαύμα.

Ο Αστέρης σύντομα θα μάθει πως αναζητείται συμβατός δότης για την Αργυρώ και θα τρέξει στο πλευρό της. Θα ζητήσει να κάνει εξετάσεις στο νοσοκομείο, θέλοντας να δει εάν είναι συμβατός ή όχι. Μόλις οι γιατροί τον ενημερώσουν πως μπορεί να δώσει το νεφρό του στην ασθενή, ο Αστέρης μπαίνει στο χειρουργείο χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Μάλιστα, ζητάει από τους γιατρούς να μην αποκαλύψουν πως εκείνος έσωσε τη ζωή της.

Η Αργυρώ ξυπνάει υγιής, χωρίς να γνωρίζει τον άνθρωπο που της έσωσε τη ζωή. Αμέσως ξεκινάει τις έρευνες, με στόχο να ευχαριστήσει εκείνον που της δώρισε το νεφρό του. Θα έρθει επιτέλους ο πολυπόθητος Σασμός, όταν μάθουν πως ο Αστέρης ήταν ο δότης; Η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!