Πατέρας έγινε για πρώτη φορά ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν μπορεί να πιστέψει το θαύμα της ζωής. Ο Θανάσης είναι συνεχώς στο πλευρό της συζύγου του, Κατερίνας Γιώτα και δε σταματά να χαμογελά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Peoplegreece.com, ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού ήρθε στη ζωή την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016, στις 11:45, με καισαρική, και ζυγίζει 2.800 κιλά. Μάλιστα, ο ηθοποιός ήθελε να είναι μέσα στον τοκετό και παρά το ότι έκανε καισαρική το γυναικολόγος του το επέτρεψε και έζησε κι εκείνος από την πλευρά του τη διαδικασία της γέννας.

Ο Δημήτρης Κακαλέτρης, γυναικολόγος- χειρουργός-μαιευτήρας,  λίγη ώρα μετά τον τοκετό, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook την πρώτη φωτογραφία του ευτυχισμένου ζευγαριού με το μωρό τους, μέσα από το δωμάτιο της μαιευτικής κλινικής ΡΕΑ.

Ενώ λίγη ώρα πριν είχε αναρτήσει και ένα βίντεο με το Θανάση Βισκαδουράκη να περιγράφει όλα όσα βίωσε. «Δεν ξέρω… μοναδική αίσθηση. Κάτι το ανεπανάληπτο, το θείο, το ουράνιο. Νομίζω τα λόγια θα ήταν λίγα για να περιγράψω αυτό που έζησα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα του γιατρού.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Δημήτρη Κακαλέτρη ο οποίος αρκέστηκε να πει: «Όλα πήγαν καλά. Εύχομαι από καρδιάς κάθε ευτυχία για το ζευγάρι και να είναι καλότυχο και υγιές το παιδάκι τους. Ο Θανάσης ήταν μέσα στον τοκετό και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Έζησε και έκεινος το θαύμα από κοντά. Πρόκειται για δυο υπέροχους ανρθώπους που χάρηκα πολύ που τους γνώρισα».