Θέλει και άλλο; | 3 τρόποι να έχεις μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι

Το να είσαι γρήγορος και αποτελεσματικός στη δουλειά σου είναι άκρως εντυπωσιακό! Το να είσαι το ίδιος ταχύτατος στο κρεβάτι δυστυχώς δεν συγκαταλέγεται στα συν ενός εραστή… Μην σε παίρνει από κάτω… Μπορεί απλά να σου αρέσει πολύ η σύντροφός σου, μπορεί να περνάς μια δεύτερη εφηβεία, μπορεί η σεξουαλική σου διάθεση να έχει χτυπήσει κόκκινο αυτό το διάστημα… δεν είμαστε εδώ για να σε κρίνουμε άλλωστε!

Σύμφωνα, μάλιστα με τα τελευταία στατιστικά δεν συμβαίνει μόνο σε σένα. Μόνο το 22% των γυναικών φτάνουν σε οργασμό κάθε φορά που κάνουν σεξ καθώς δεν προλαβαίνουν τη ταχύτητα των αντρών!

Μπαίνουμε γρήγορα στο θέμα και κράτα σημειώσεις… Αν λοιπόν η τελευταία σου σύντροφος παραπονιέται πως η διάρκεια σου στο σεξ σου φτάνει τα ρεκόρ του Usain Bolt υπάρχουν λύσεις…

Κάνε παύσεις
Σταμάτα. Ξεκίνα. Σταμάτα. Ξεκίνα. Ναι, αυτή η τακτική είναι η πιο αποτελεσματική. Έχετε ξεκινήσει τη συνεύρεση. Τα πάτε περίφημα. Εκείνη βρίσκεται… ούτε στα μισά. Εσύ νιώθεις πως φτάνεις ήδη… κορυφή. Σταμάτα αυτό που κάνεις (δεν περιγράφουμε, κατάλαβες) και πάρε την αγκαλιά, φίλα την χωρίς αύριο (ξενέρωσες ήδη;). Με το μικρό αυτό διάλλειμα μηδενίζεις το κοντέρ της σεξουαλικής σου ορμής την οποία θα ξαναφορτίσεις με την επόμενη διείσδυση.

Μην προχωράς γρήγορα
Αφού το κύριο μέρος του σεξ το πας σε fast forward πόνταρε στα προκαταρκτικά. Δώσε έξτρα χρόνο στα παιχνίδια, που κάνετε πριν τη διείσδυση. Πες της πως πριν της κάνεις οτιδήποτε θέλεις να βλέπεις εκείνη. Ασχολήσου μαζί της. Άγγιξέ την, φίλησέ την, κάνε της όσα της αρέσουν. Τι της αρέσει; Εσύ ξέρεις. Προσπάθησε να τη φέρεις κοντά στον οργασμό ώστε όταν μπεις δυνατά στο παιχνίδι να χρειάζεται εκείνη λιγότερο χρόνο για να κορυφώσει!

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: goodgalgonebad.blogspot.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!