Η Σάσα Σταμάτη προδίδει τον ρόλο που θα έχει στο Battle of the couples

Όσα αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη στη Ναταλία Γερμανού για το νέο πρότζεκτ του Alpha.

Στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε η Σάσα Σταμάτη προκειμένου να συναντήσει την Ναταλία Γερμανού, η οποία και την καλωσόρισε στο νέο τηλεοπτικό της σπίτι. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση συνεργασίας με τον Alpha.

Η γνωστή δημοσιογράφος θα βρεθεί στο νέο πρότζεκτ του σταθμού, το «Battle of the couples» και μίλησε με ενθουσιασμό για αυτό και όλα όσα πρόκειται να δούμε σύντομα στον σταθμό της Κάντζας.

Πιο συγκεκριμένα, η Σάσα Σταμάτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την διευθύντρια προγράμματος για την ευκαιρία που μου έδωσε και με πίστεψε. Αν ήταν καλή επιλογή, θα φανεί στο χειροκρότημα».

«Εγώ θα μπαίνω στη βίλα όπου θα μένουν τα ζευγάρια και θα προσπαθώ να τους ξεκλειδώνω. Προβλήματα, τσακωμοί, ανησυχίες, τα πάντα» αποκάλυψε η δημοσιογράφος για τον ρόλο της. «Πρόκειται για ζευγάρια εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Άλλες φιλοσοφίες, πιστεύω, πρέπει. Το παιχνίδι θα έχει όλες τις γκάμες και διαφορετικές νοοτροπίες. Όσοι έκαναν το κάστινγκ δηλαδή είναι πραγματικά φοβεροί».

«Η δικές μου δοκιμασίες θα έχουν να κάνουν με τις σχέσεις τvn ζευγαριών. Δεν θα είναι αγωνιστικές αλλά πιο ψυχολογικές. Θα είναι όμως διασκεδαστικές και πάρα πολύ ανατρεπτικές» συμπλήρωσε η Σάσα Σταμάτη για το Battle of the couples».

https://www.zappit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!