Η Ρούλα Κορομηλά εξομολογείται: Οι εξωσωματικές, το αυτοάνοσο και η δεύτερη αρρώστια


Η τηλεόραση δε της λείπει, η ζωή της είναι πιο απλή και δηλώνει χαλαρή που σήμερα απολαμβάνει στιγμές που της είχαν λείψει. Η Ρούλα Κορομηλά που ξέρει καλά το παιχνίδι της τηλεόρασης δε θα μπορούσε παρά να είναι τολμηρή και αποκαλυπτική, έτσι μίλησε για την δραματική και τραγική δοκιμασία με το αυτοάνοσο νόσημά της  και την περιπέτεια της εξωσωματικής στο Νίκο Χατζηνικολάου και στο Ενώπιος Ενωπίω. 

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει πως η ζωή της χωρίς τηλεόραση δεν είναι καθόλου καταθλιπτική μάλιστα οι φήμες ότι έχει περάσει κατάθλιψη δεν ευσταθούν. 

Στη συνέχεια, συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία της για τις αποτυχημένες εξωσωματικές που έκανε στο παρελθόν.

«Δεν έχω πέσει ποτέ σε κατάθλιψη. Έχω κάνει για προσωπικούς λόγους πολλές φορές παύσεις από την τηλεόραση και την περίοδο που ήμουν στο πικ της καριέρας μου, γιατί ήθελα να κάνω παιδί. Έκανα εξωσωματικές και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πάνω από 10 εξωσωματικές. 

Μάλιστα ο Νίκος Χατζηνικολάου τη ρώτησε αν το αυτοάνοσο που πέρασε είχε σχέση με τις εξωσωματικές, κάτι που η Ρούλα δεν το απέκλεισε καθόλου, καθώς είπε πως οι γιατροί ποτέ δε διέγνωσαν από που προερχόταν. 

«Άφησα την τηλεόραση γιατί ήθελα να κάνω παιδί και αφοσιώθηκα σε αυτό το πράγμα», είπε και συνέχισε: «Πέρασα ένα αυτοάνοσο νόσημα που δεν βρήκαν οι γιατροί από πού προέρχεται. Ήταν μια συγκυρία πραγμάτων. Πιέστηκα πάρα πολύ τόσα χρόνια που δούλευα και μπορει να ήταν κι αυτός ένας παράγοντας. Η δεύτερη αρρώστια με ταλαιπώρησε αλλά είχα δύναμη ψυχής και το ξεπέρασα».

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!