Η Πυροσβεστική καλεί την Αττική οδό να κλείσει όλες τις εισόδους λόγω του χιονιά

Oυρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης με αποτέλεσμα να υπάρχουν χιλιάδες εγκλωβισμένοι οδηγοί κι επιβάτες.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία υπέβαλλε αίτημα στην διαχείριση της Αττικής Οδού να κλείσει τις εισόδους για να αποσυμφορηθεί η κατάσταση.

 
Οπως μετέδωσε το Open TV, η Πυροσβεστική προειδοποιεί ότι οι κλήσεις στο κέντρο της θα αυξηθούν τις επόμενες ώρες και θα χρειαστεί να συνδράμει σε πολλά μέτωπα, μιας κι αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες. Γι αυτό το λόγο, θεωρείται δεδομένο ότι θα δημιουργηθούν ανάλογες καταστάσεις με τις υπάρχουσες, δηλαδή με χιλιάδες οχήματα εγκλωβισμένα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, μεταξύ αυτών και στην Αττική Οδό.

Η κακοκαιρία Ελπίς έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην Αττική και όσο προχωρά η μέρα δημιουργεί κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους με τους οδηγούς να παραμένουν εγκλωβισμένοι ακόμη και στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Στη Λ. Μεσογείων τα αυτοκίνητα κινούνται με μεγάλη δυσκολία, με τους οδηγούς να είναι ακινητοποιημένοι για αρκετή ώρα στο ίδιο σημείο ενώ το μεσημέρι ουσιαστικά έκλεισε λόγω του χιονιού και η Λ. Κατεχάκη. με χρήση αλυσίδων γίνεται η κίνηση προς τον Καρέα.πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!