Η Γλυκερία στη μουσική σκηνή «ΧΑΜΑΜ»

Παρασκευή 8 & 15 Νοεμβρίου, 10μ.μ.

Με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του «Χαμάμ», η Γλυκερία μας καλεί σε ένα μουσικό ταξίδι για δυο ξεχωριστές βραδιές, όπου θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στους μεγάλους συνθέτες του ρεμπέτικου τραγουδιού:

Στον ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ (Παρασκευή 8/11)

& στον ΚΩΣΤΑ ΣΚΑΡΒΕΛΗ (Παρασκευή 15/11), σε επιμέλεια του Στέλιου Φωτιάδη.

Ο Βαγγέλης Παπάζογλου (Κάτω στα λεμονάδικα, Πέντε χρόνια δικασμένος, Η μπαμπέσα) ήταν ένας από τους κορυφαίους προπολεμικούς ρεμπέτες. Αυτοδίδακτος μουσικός, ο οποίος συνθέτει ανεπανάληπτες και πρωτότυπες μελωδίες που χαρακτηρίζουν το έργο του από την πρώτη κιόλας ενασχόληση του με τη μουσική. Τη βραδιά θα προλογίσει ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Τσάμπρας.

Ο Κώστας Σκαρβέλης, (Τράβα ρε μάγκα και αλάνι, Το γλυκό φιλί, Μη μου λες γιατί ξεχνάω) ήταν ο πρώτος καλλιτεχνικός διευθυντής της εταιρείας Columbia. Ξεκίνησε παίζοντας όλα τα είδη μουσικής, αφοσιώθηκε όμως στο ρεμπέτικο κάνοντας μεγάλες συνεργασίες τόσο ως μουσικός όσο και ως τραγουδιστής. Τη βραδιά θα προλογίσει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Μανιάτης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τραγούδια λαïκά – έντεχνα και παραδοσιακά, από το πλούσιο ρεπερτόριο της μεγάλης ερμηνεύτριας. Συμμετέχει ο Θοδωρής Μέρμηγκας και μία ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς.

Πληροφορίες:

Μουσική Σκηνή Χαμάμ

Δημοφώντος 97, Άνω Πετράλωνα – (100 Μέτρα από τον σταθμό ηλεκτρικού Άνω Πετραλώνων.)

Τηλ. κρατήσεων: 210 34 21 212

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!