Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει αποδείξει πολλές φορές πως δεν μασά τα λόγια της σε ότι αφορά τα επαγγελματικά της, αλλά και όσα κατά καιρούς της έχουν χρεώσει. Αυτή την φορά, μέσα από τη συνέντευξή της στο You και τη Τζώρτζια Συρίχα έριξε τα δικά της «καρφιά», όπως μόνο αυτή γνωρίζει.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παράπονα που έχει μέσα από τον χώρο της τηλεόρασης. «Δεν είδα ποτέ και πουθενά τη δική μου εκπομπή, που τόσα χρόνια στο prime time αντιστέκεται κάνοντας πρωτιές, να της κάνουν τόσο promotion ούτε κατά το ήμισυ, παρόλο που κρατάει το κοινό της μέσα από τόσους κλυδωνισμούς που υφίσταται. Εγώ είχα πάντα απέναντί μου «σκληρά» προγράμματα… Δες πόσο προμοτάρουν το «Voice» και πολύ καλά κάνουν, μια υπερπαραγωγή με τόσο κόσμο, τεράστιο κόστος και εναλλαγές σκηνικών, ενώ εγώ είμαι μόνη μου με έναν άνθρωπο και απλά βγάζουμε τα εσώψυχά μας. Ούτε στα social βλέπεις με εμένα να γίνεται ντόρος και όμως βγαίνω νικήτρια. Να μην έχω λοιπόν παράπονα;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα εξήγησε πως δεν θέλει να εκφράζει τα παράπονά της, καθώς η δουλειά της αποδεικνύεται ότι έχει αποδοχή από τον κόσμο. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου επεσήμανε: «Όταν μου περνάνε τα νεύρα και χαλαρώνω λέω: “Καλά μωρέ “το πακέτο” πάει από μόνο του”. Όμως, το να δικαιολογώ τις καταστάσεις δεν βοηθάει. Παίρνω μόνο την ευθύνη και δεν απαιτώ, παρόλο που βλέπω ότι δεν με στηρίζουν όπως θα έπρεπε».

Ωστόσο στη συνέχεια έγινε ιδιαίτερα συγκεκριμένη, κατονομάζοντας και τον Πρόεδρο του Alpha. «Δε έχω βγει να κομπάσω ποτέ. Αμφιβάλω, μάλιστα, και αν ο κ. Δημήτρης Κοντομηνάς γνωρίζει ότι το «Πάμε πακέτο» είναι πρώτο σε τηλεθέαση σε όλη την ελληνική τηλεόραση. Και παρότι έχω βρεθεί σε διάφορες εκδηλώσεις μαζί του δεν του το έχω αναφέρει ποτέ. Δεν είναι δική μου δουλειά βλέπεις… Έχει ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό, ας το κάνουν λοιπόν…», εξήγησε.