ΚΡΙΟΣ

Η ημέρα θα ξεκινήσει με διάθεση να φύγεις είτε για μια μικρή βόλτα στη φύση είτε για ένα ταξίδι καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και σου δημιουργεί τάσεις φυγής! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σου υπενθυμίσει, διακριτικά αρχικά, πως έχεις συναντήσεις και επαγγελματικά ραντεβού που δεν γίνεται να περιμένουν. Θα είναι δύσκολο να σε επαναφέρει στην τάξη αλλά πρέπει, αλλιώς μπορεί να εκτεθείς σε προϊσταμένους, υφισταμένους και ανθρώπους που δεν θα ήθελες!

Εκμεταλλεύσου το πρώτο μισό της ημέρας για να πάρεις το ταίρι σου και να κάνετε μια βόλτα ή μια κοντινή εκδρομή! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να σε παρασύρει και να αφήσεις τις επαγγελματικές και κοινωνικές σου υποχρεώσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Η καλή ημέρα δεν θα φανεί από το πρωί για εσένα αλλά θα φτιάξει στην πορεία για αυτό μην ανησυχείς αν ξυπνήσεις με τη διάθεση να ξανακοιμηθείς! Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και σου δημιουργεί ένα αίσθημα ματαιότητας καθώς δεν έχεις όρεξη για τίποτα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ξεκινήσεις να νιώθεις την ευεργετική της επίδραση! Κάνε μια βόλτα το βράδυ με φίλους και γνωστούς και θα δεις τη διάθεση σου να παίρνει την ανιούσα!

Μην αφήσεις τη συναισθηματική σου υπερχείλιση να πνίξει τη σχέση σου και μην είσαι καχύποπτος/η χωρίς λόγο με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσω του περιβάλλοντος σου από το απόγευμα και έπειτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, είτε είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές, θα μπορούν να επηρεάσουν και να διαμορφώσουν τη γνώμη σου καθώς θα είσαι ιδιαίτερα ευάλωτος/η σε οτιδήποτε και αν σου πουν. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σε φέρει σε επαφή με τα απωθημένα και τα βαθύτερα συναισθήματα σου. Δεν χρειάζεται να φέρνεις στο μυαλό σου γεγονότα του παρελθόντος που θα σε στενοχωρήσουν, απλά θυμήσου τι σου έχουν διδάξει και πώς μπορεί να σου φανεί χρήσιμο.

Μια μικρή διένεξη μπορεί να καταλήξει σε καβγά με το ταίρι σου καθώς θα νιώσεις πως σε καταπιέζει αλλά μάλλον κι εσύ δεν πας πίσω! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου ανασύρει μνήμες και θα σε κάνει να αισθανθείς άβολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σου αξίζει ένας έπαινος που κατάφερες να βγεις αλώβητος/η από τον κυκεώνα των υποχρεώσεων των τελευταίων ημερών και τώρα βρίσκεσαι εδώ και διαβάζεις αυτές τις προβλέψεις! Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγες ώρες ακόμα στον Τοξότη και σου δίνει την ευκαιρία να τελειώσεις κάποιες μικροδουλειές που μπορεί να έχεις αφήσει. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα συσφίξει τις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου καθώς θέλεις να τους έχεις δίπλα σου σε οποιαδήποτε απόφαση σου.

Σήμερα μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου καθώς μέχρι τώρα δεν προλάβαινες λόγω των υποχρεώσεων σου για αυτό φρόντισε να περάσετε όμορφα! Αν είσαι ελεύθερος/η θα αισθανθείς έντονα την έλλειψη ενός συντρόφου αλλά μην βιαστείς και κάνεις λάθος επιλογές.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγες ώρες ακόμα στον Τοξότη και σου δίνει την ευκαιρία να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να ασχοληθείς με τις δραστηριότητες που αγαπάς. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα φέρει εργασιακές, προσωπικές και οικογενειακές υποχρεώσεις που θα σε επαναφέρουν στην τάξη! Εκμεταλλεύσου τις πρωινές ώρες για να περάσεις καλά και δημιουργικά ώστε μετά να έχεις ενέργεια για να ασχοληθείς με αυτά που πρέπει!

Το πρώτο μισό της ημέρας ενδείκνυται για να βρεθείς με το ταίρι σου και να κάνετε οτιδήποτε σας ευχαριστεί καθώς μετά ο χρόνος σου θα είναι περιορισμένος λόγω υποχρεώσεων. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία δεν θα βρει χώρο στη ζωή σου καθώς θα έχεις πολλές δουλειές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα καταφέρεις να ηρεμήσεις από την ένταση που έχει προκληθεί στο σπίτι τις τελευταίες ημέρες καθώς η Σελήνη το απόγευμα εγκαταλείπει τον Τοξότη και θα περάσει στο φιλικό – για το ζώδιό σου- περιβάλλον του Αιγόκερου. Από αυτή τη θέση θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς το κέφι σου και να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί. Το βράδυ οργάνωσε μια έξοδο με φίλους σου καθώς χρειάζεσαι αλλαγή παραστάσεων και κάτι που θα ανεβάσει τη διάθεση σου!

Οργάνωσε ένα ρομαντικό δείπνο για το ταίρι σου σήμερα καθώς η συμπεριφορά σου δεν ήταν και η καλύτερη απέναντι του! Αν είσαι ελεύθερος/η η νύχτα θα φέρει γνωριμίες αλλά μη βιαστείς να κάνεις βαρύγδουπες δηλώσεις!

ΖΥΓΟΣ

Αν έχεις σε εκκρεμότητα κοινωνικές συναντήσεις με συγγενείς και γνωστούς, επίλεξε το πρώτο μισό της ημέρας για να τις πραγματοποιήσεις καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα βοηθήσει πολύ την επικοινωνία σου αλλά και τη διάθεση σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και μπορεί να φέρει αναστάτωση στο σπίτι καθώς θα σε κάνει πιο κυκλοθυμικό/η και ευαίσθητο/η. Μπορεί να αισθανθείς αδικημένος/η και πληγωμένος/η και μόνο αν σκεφτείς ρεαλιστικά θα καταφέρεις να γλιτώσεις τις εντάσεις!

Αν έχεις κανονίσει έξοδο για καφέ πάρε και το ταίρι σου μαζί καθώς, από το απόγευμα και έπειτα, δεν θα έχεις όρεξη για παιχνίδια. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα καθώς θα έχεις άλλα θέματα να σε απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είτε θα καταφέρεις να διαχειριστείς την ανασφάλεια σου είτε θα τακτοποιήσεις τις οικονομικές υποθέσεις που σου την προκαλούν καθώς είσαι αποφασισμένος/η να μην αφήσεις άλλο τα προβλήματα να σε αγχώνουν. Η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω το απόγευμα και θα αλλάξει εντελώς τη διάθεση σου καθώς θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την επικοινωνία σου με τους γύρω σου. Κάνε μια επίσκεψη σε συγγενείς ή πετάξου μέχρι το γείτονα για ένα καφέ και θα δεις ότι η επαφή σου με τους άλλους θα βοηθήσει τη διάθεση σου!

Το δεύτερο μισό της ημέρας προμηνύεται καλό και για τη σχέση με το ταίρι σου καθώς η διάθεση σου για επικοινωνία θα γεφυρώσει τις όποιες αποστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανό να έρθεις κοντά με έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο μέσα από τα περιβάλλον σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγες ακόμα ώρες στο ζώδιο σου και θα συνεχίσει να σου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα που με τη σειρά τους θα προκαλέσουν θέματα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα φέρει στην επιφάνεια οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν. Προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις αλλιώς θα σου προκαλέσουν άγχος και δεν θα σε αφήσουν να συγκεντρωθείς σε τίποτα δημιουργικό.

Σήμερα το ταίρι σου θα αισθανθεί παραγκωνισμένο καθώς το μυαλό σου θα τρέχει σε οικονομικά θέματα και δεν θα του δώσεις την πρέπουσα σημασία. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει μέσα σε μια τράπεζα ή σε κάποιο άλλο οικονομικό οργανισμό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να μην έχεις ξυπνήσει με την καλύτερη διάθεση καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη σου ξυπνάει φοβίες και άγχη αλλά έχεις αρκετές ώρες στη διάθεση σου για να επανέλθεις! Ιδιαίτερη βοήθεια θα σου προσφέρει η Σελήνη που το απόγευμα θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σε βοηθήσει να μπεις στη δράση! Πρόσεξε τον τρόπο συμπεριφοράς σου στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου καθώς η δυσθυμία που θα έχεις δεν θα βοηθήσει τις μεταξύ σας σχέσεις!

Σήμερα ο εγωισμός σου ανθίζει γι αυτό και θα πρέπει να προσπαθήσεις να μην προκληθούν καβγάδες με το ταίρι σου, σκεφτόμενος/η ότι ούτε κι εσύ θα ανεχόσουν αυταρχικές και εγωκεντρικές συμπεριφορές. Αν είσαι ελεύθερος/η θα δεις ενδιαφέροντες ανθρώπους αρκεί να κοιτάξεις γύρω σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα οι φίλοι σου θα είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και να σε στηρίξουν, είτε συναισθηματικά είτε πρακτικά, σε οποιοδήποτε θέμα και να προκύψει γι αυτό ζήτησε τη βοήθειά τους. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και ευνοεί δραστηριότητες και επαφές με φίλους! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα εγείρει θέματα εμπιστοσύνης, κάνοντας σε καχύποπτο/η. Πρόσεξε γιατί η συμπεριφορά σου μπορεί να θίξει ανθρώπους που είναι δίπλα σου και δεν σου έχουν δώσει αφορμές.

Αν ζητήσεις από το ταίρι σου να σε βοηθήσει, θα το κάνεις να αισθανθεί σημαντικό για σένα, γεγονός που θα σας φέρει πιο κοντά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου προσπάθησε να μην αφήσεις τις ανησυχίες και τις σκέψεις σου να σαμποτάρουν την προσωπική σου ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και θα εντείνει τις επαγγελματικές σου ανησυχίες καθώς θέλεις να επιτύχεις τους στόχους σου πάση θυσία. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σου φέρει ευκαιρίες για να κάνεις ένα διάλλειμα. Μην απορρίψεις προτάσεις για έξοδο ή για ταινία με φίλους και μη βρεις δικαιολογίες τύπου «είμαι κουρασμένος/η»! Είναι πιθανό να έχεις μια πρόταση για έξοδο με συναδέλφους σου μετά τη δουλειά καθώς όλοι θα επιθυμούν την παρέα σου σήμερα!

Σήμερα εσύ και το ταίρι σου μπορείτε να κανονίσετε μια έξοδο με φίλους σας και να περάσετε όμορφες στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος/η η διάθεση σου θα ανέβει επικίνδυνα και μπορεί να προκαλέσει ερωτικά ατυχήματα μεταξύ φίλων!

πηγή: e-zwdia.gr