Ζωή Λιαντράκη: «Έχασα τις λέξεις»

Νέο τραγούδι σε ποίηση Γιώτας Γερογιώργη και μουσική Κωνσταντίας Κατσιάμπα Η Ζωή Λιαντράκη, με ανανεωμένη και με άκρως θετική διάθεση μας, παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Έχασα τις λέξεις», σε ποίηση Γιώτας Γερογιώργη, μουσική Κωνσταντίας Κατσιάμπα, ενορχήστρωση Γιώργου Μίγκα και κυκλοφορεί από την Real Music!

Ένα ποίημα που μιλάει για τη δύναμη του λόγου.

Τη δύναμη της κάθε λέξης στη στιγμή που περνάει και χάνεται στον χρόνο. Η ανάμνηση που μένει, ό,τι και να γίνει. Ακόμα κι αν οι εικόνες ξεθωριάσουν, ακόμα κι αν η πληγή κλείσει κάποια στιγμή κι ο πόνος απαλύνει, οι λέξεις που ειπώθηκαν κάποτε μένουν.

H ένταση του στίχου σε συνδυασμό με την αμεσότητα της μουσικής και το πάθος της ερμηνείας έχουν σφυρηλατήσει ένα ιδιαίτερα δυναμικό τραγούδι με ξεχωριστή απόχρωση.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, η οποία κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης, συνδυάζει την ευαισθησία με το πάθος και τη θέρμη, με αποτέλεσμα η εκπληκτική της φωνή να μας καθηλώνει με τη μοναδική της ερμηνεία.

Το single συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό  music video του οποίου τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο άγριας ομορφιάς βουνό του Γιούχτα που σκηνοθέτησε ο Νίκος Σίμος και στο οποίο συμμετέχει ο Χρήστος Χαρίτος.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!