Οι μέρες των Χριστουγέννων αναμφίβολα είναι πιο ωραίες όταν τις περνάς με αγαπημένα σου πρόσωπα! Έτσι, η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης απολαμβάνουν όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Οι δύο τους πραγματοποιούν τις Χριστουγεννιάτικες τους διακοπές, έχοντας στο πλευρό τους την πιο γλυκιά παρέα! Τον γιο τους Αλκαίο! Ο μπόμπιρας όπως όλα δείχνουν, σκοπεύει να ζητήσει κάτι καλό από τον Άγιο Βασίλη γι’ αυτό και τον καλοπιάνει, όπως μας έδειξε η μητέρα του!

Συγκεκριμένα, η Ευγενία Μανωλίδου ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του μικρού Αλκαίου, που τον δείχνει να αγκαλιάζει έναν Άγιο Βασίλη. Ο λόγος είναι για να τον καλοπιάσει και να του φέρει τα δώρα που ζήτησε!

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο μικρός έκανε τους διαδικτυακούς φίλους της μουσικού και παρουσιάστριας να «λιώσουν»!

Δείτε την φωτογραφία: 

Καλοπιάνοντας τον Άγιο Βασίλη! Ο καθένας με τον τρόπο του!!! #christmasmood #christmasiscoming #christmas #alceus #preciousmoments #santa #santaproject #santaclaus #hohoho ??????

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Eugenia Manolides (@manolidoue) στις